Szydercza Gała Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) No i nareszcie jest WARSZTAT był tutaj więc nie będę już pisał więcej pierdoł niż trzeba. Oglądajta i komentujta na zdrowie Bezszumnyj: Kit: Razem: WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Ku*wa mać, nie wiem gdzie nasza piękna Polska Ziemia takich artystów niesie, ale weź Ty zostań moim Ojcem Zapewnię Ci łóżko polowe w kuchni oraz jeden CIEPŁY posiłek dziennie,w zamian obdarzysz mnie swoją wiedzą modelarską, co Ty na to? P.S. Nagminne alkoholizowanie się w GRATISIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Znakomite !!!! Bardzo lubię okręty tego okresu, tym większa przyjemność z oglądania !!! Bezszumnyj ma znakomicie dobrana kolorystykę.Zielony kolorek Rządzi !! Ale ten biało czarny tez ma swój styl !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Większość achów w warsztacie była, ale jeszcze trochę zostało. Pięknie ci te pływadła wychodzą. Super wykon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Bardzo ładna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Znakomite wykonanie. Machnij teraz jakiegoś 700tkowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Piękne. Po prostu piękne. Gratulacje za świetne modele!!! PS najbardziej mi się podobają rdzewienia na białych powierzchniach. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacocapone Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Nic dodać, nic ująć. Piękna robota. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Podziękował Panowie, cieszEM się że się podoba. Jak na gnioty które męczyłem tak długo, wyglądają nadspodziewanie dobrze Forest, niestety adopcja odpada, moje własne dwa potwory mi wystarczą Poza tym nie przesadzaj, w całym moim życiu pomalowałem raptem 9 modeli, a wszystko zerżnąłem od innych w internetach Tak więc do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Hmmm... nawet ta żaba nieźle wygląda, tak "klimatycznie"... Brunetka oczywiście bezkonkurencyjna Wykonanie: 6. Walory estetyczne i uroda: 6- (jednak ta żaba... ). Podstawki: PAŁA. Rzekłem. bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Ja się nie muszę chyba wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2017 Złoty przegapiłem wcześniej, 700 dla mnie za mała, za ślepy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Jeszcze raz wielkie brawa za oba modele - świetna sprawa, zwłaszcza że punktem wyjścia były modele kartonowe. Z innej beczki - ochrana i tawariszczi przygotowali już dużą beczkę z gorącym płynem pochodzenia mineralnego oraz odpowiednie narzędzia... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Psia mać kompletnie zapomniałem w weekend sie zrobi El Comendante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Za duże mocowania do modeli, ale same modele cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Obiecałeś kiedyś te torpedowce i dałeś radę!!! Gratulację! Wyglądają kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi