Super Moderator Reflect Posted March 10, 2017 Super Moderator Share Posted March 10, 2017 Witam Coś mnie ostatnio naszło (czytaj, wreszcie miałem czas). I dla chłopca który przychodzi do mnie na warsztaty pomalowałem figurkę. Patryk ma 12 lat i jest wielkim fanem GW. Ot taki prezent :-) Malowanie zajęło około 25h, montaż figurki, usuwanie nadlewek i mocowanie całości około 2h. Podstawka około 3h. pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 jak to dobrze mieć czas dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Superrrr!!!! Więc diesel-punk dopadł też orków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Fajny. Widać te 25h pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Piękny. Chciałbym tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewpiga Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Nigdy mnie nie zainteresowały figurki GW..nie spodziewałem się, że są aż tak małe. I jak na taką wielkość starannie jest pomalowana. Znakomicie dobrana harmonia barwna o tej samej jasności i stopniu ciepłoty. Mocny kontrast wymusza agresywność postaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Piękna figurka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 13, 2017 Super Moderator Share Posted March 13, 2017 Super. Podobają mi się te intensywne kolory. Ciekawa Figurka. Reflect, jak taki masz talent do figurek, to może napiszesz na forum poradnik "krok po kroku, jak malować figurki" GW itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Podłączam się do prośby o poradnik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted March 14, 2017 Author Super Moderator Share Posted March 14, 2017 Dziękuję za miłe słowa Panowie. @jawkers O matko, jakbym coś takiego popełnił to by się dopiero ludzie malujący figsy wywrócili z wrażenia :-) Chyba, że to było by coś na maksa prostego... i na pewno nie nazywałoby się poradnik ;-) zastanowię się co można by pokazać pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertP Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Świetnie Ci wyszedł ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts