Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2017 Witam Coś mnie ostatnio naszło (czytaj, wreszcie miałem czas). I dla chłopca który przychodzi do mnie na warsztaty pomalowałem figurkę. Patryk ma 12 lat i jest wielkim fanem GW. Ot taki prezent :-) Malowanie zajęło około 25h, montaż figurki, usuwanie nadlewek i mocowanie całości około 2h. Podstawka około 3h. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 jak to dobrze mieć czas dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Superrrr!!!! Więc diesel-punk dopadł też orków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Fajny. Widać te 25h pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Piękny. Chciałbym tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Nigdy mnie nie zainteresowały figurki GW..nie spodziewałem się, że są aż tak małe. I jak na taką wielkość starannie jest pomalowana. Znakomicie dobrana harmonia barwna o tej samej jasności i stopniu ciepłoty. Mocny kontrast wymusza agresywność postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Piękna figurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 13 Marca 2017 Super. Podobają mi się te intensywne kolory. Ciekawa Figurka. Reflect, jak taki masz talent do figurek, to może napiszesz na forum poradnik "krok po kroku, jak malować figurki" GW itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Podłączam się do prośby o poradnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Marca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 14 Marca 2017 Dziękuję za miłe słowa Panowie. @jawkers O matko, jakbym coś takiego popełnił to by się dopiero ludzie malujący figsy wywrócili z wrażenia :-) Chyba, że to było by coś na maksa prostego... i na pewno nie nazywałoby się poradnik ;-) zastanowię się co można by pokazać pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Świetnie Ci wyszedł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi