Melnikov Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Witam Moja ulubiona seria modeli ever. Siódemki od Revell'a. Tak jak obiecałem w innym temacie, przyszedł i czas na ten wóz. Składało się jak zwykle super. Miałem tylko problem z kabiną bo była zwichrowana i musiałem trochę powalczyć. Szpachla tylko w miejscach łączenia maski z kabiną. Ale to standard w tej serii ;) Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Fajowy maluszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Piękna sprawa. Nie miałeś żadnych problemów z plastikowymi gąsienicami w wydaniu revella? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie... Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie...Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Lufy są zestawowe. I tak, jedna delikatnie odstaje. Plastik jest tak miękki, że wystarczy delikatnie dotknąć i juz się skrzywia. Dopiero na fotce, pod odpowiednim kątem zauważyłem jak jedna lufa ucieka :-P Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 Piękna sprawa. Nie miałeś żadnych problemów z plastikowymi gąsienicami w wydaniu revella? Te gąski składają się idealnie. Jedyny defekt, to taki, że są za krótkie o milimetr i trzeba dosztukować, ale to nie problem. Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie...Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Lufy są zestawowe. I tak, jedna delikatnie odstaje. Plastik jest tak miękki, że wystarczy delikatnie dotknąć i juz się skrzywia. Dopiero na fotce, pod odpowiednim kątem zauważyłem jak jedna lufa ucieka :-P Pozdrawiam Mel No jak plastik to wszystko jasne. ;] Nie kusiło Cie żeby zainwestować 5zł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie...Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Lufy są zestawowe. I tak, jedna delikatnie odstaje. Plastik jest tak miękki, że wystarczy delikatnie dotknąć i juz się skrzywia. Dopiero na fotce, pod odpowiednim kątem zauważyłem jak jedna lufa ucieka :-P Pozdrawiam Mel No jak plastik to wszystko jasne. ;] Nie kusiło Cie żeby zainwestować 5zł? Prawdę mówiąc nawet nie zastanawiałem się nigdy nad tym :-P Jak nazbieram więcej modeli w 1:72 to może wtedy rozejrze się za lufami? I kupie większą ilość ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Jest to niegłupi pomysł, zwłaszcza że RB ma nawet ładną kolekcję. Zwłaszcza jeżeli chodzi o IIwś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Świetny! Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Jak na 72 to wyszło pierwsza klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 31, 2017 Author Share Posted March 31, 2017 Fajowo, że się podoba. Na pewno jeszcze nie raz w galeriach pojawi się jakaś 'siódemka' z Revell'a. Ale o tym już wspominałem przy poprzednich dwóch :-P Chce kupić jeszcze wersje bez opancerzonej kabiny. Widziałem chyba jeszcze z flakiem na holu ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ams Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Sie bardzo podoba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Mi też się podoba! Dziwi mnie trochę, że nie ma wysypu tych modeli - świetnie się prezentują! Model mam na półce, ale chce go zrobić w bardziej "rozłożystej" wersji... niestety blachy Parta do starego modelu Hasagawa/Revell do tego modelu nie pasują... ale będę kombinował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts