Melnikov Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Witam Moja ulubiona seria modeli ever. Siódemki od Revell'a. Tak jak obiecałem w innym temacie, przyszedł i czas na ten wóz. Składało się jak zwykle super. Miałem tylko problem z kabiną bo była zwichrowana i musiałem trochę powalczyć. Szpachla tylko w miejscach łączenia maski z kabiną. Ale to standard w tej serii ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Fajowy maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Piękna sprawa. Nie miałeś żadnych problemów z plastikowymi gąsienicami w wydaniu revella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie... Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie...Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Lufy są zestawowe. I tak, jedna delikatnie odstaje. Plastik jest tak miękki, że wystarczy delikatnie dotknąć i juz się skrzywia. Dopiero na fotce, pod odpowiednim kątem zauważyłem jak jedna lufa ucieka :-P Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Piękna sprawa. Nie miałeś żadnych problemów z plastikowymi gąsienicami w wydaniu revella? Te gąski składają się idealnie. Jedyny defekt, to taki, że są za krótkie o milimetr i trzeba dosztukować, ale to nie problem. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie...Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Lufy są zestawowe. I tak, jedna delikatnie odstaje. Plastik jest tak miękki, że wystarczy delikatnie dotknąć i juz się skrzywia. Dopiero na fotce, pod odpowiednim kątem zauważyłem jak jedna lufa ucieka :-P Pozdrawiam Mel No jak plastik to wszystko jasne. ;] Nie kusiło Cie żeby zainwestować 5zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Bardzo fajny. Tez czeka az go popelnie...Czy jedna z luf nie jest lekko skrzywiona? W ogole lufy to zestaw czy metalowe? Lufy są zestawowe. I tak, jedna delikatnie odstaje. Plastik jest tak miękki, że wystarczy delikatnie dotknąć i juz się skrzywia. Dopiero na fotce, pod odpowiednim kątem zauważyłem jak jedna lufa ucieka :-P Pozdrawiam Mel No jak plastik to wszystko jasne. ;] Nie kusiło Cie żeby zainwestować 5zł? Prawdę mówiąc nawet nie zastanawiałem się nigdy nad tym :-P Jak nazbieram więcej modeli w 1:72 to może wtedy rozejrze się za lufami? I kupie większą ilość ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Jest to niegłupi pomysł, zwłaszcza że RB ma nawet ładną kolekcję. Zwłaszcza jeżeli chodzi o IIwś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Świetny! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Jak na 72 to wyszło pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Fajowo, że się podoba. Na pewno jeszcze nie raz w galeriach pojawi się jakaś 'siódemka' z Revell'a. Ale o tym już wspominałem przy poprzednich dwóch :-P Chce kupić jeszcze wersje bez opancerzonej kabiny. Widziałem chyba jeszcze z flakiem na holu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Sie bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Mi też się podoba! Dziwi mnie trochę, że nie ma wysypu tych modeli - świetnie się prezentują! Model mam na półce, ale chce go zrobić w bardziej "rozłożystej" wersji... niestety blachy Parta do starego modelu Hasagawa/Revell do tego modelu nie pasują... ale będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi