Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Tylko te ceny okropnie rosną, jeszcze kilka lat temu za 200zł to można bylo kilka modeli Trumpetera kupic, teraz ledwo starcza na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Jeszcze żeby oferowali takie magiczne pudło jak M2A3 Bradley z "Menga" gdzie za 2 stówy jest cały pojazd z bebechami silnikiem i nie wiadomo czym. Mam BWP-1 z Trumpka i dupy nie urywa(jest pusty w środku).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Generalnie żaden model Trumpetera dupska nie urywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Generalnie żaden model Trumpetera dupska nie urywa... Dokładnie, jedyny plus, że są, ale powinny być średnio o 20-30zł tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Panowie tak biadolicie jak baby i tak każdy z Was kupi nowy model TRUMPETERA jaki się ukaże z interesującej Was epoki. Dla mnie modele TRUMPETERA są naprawdę super. Tamiya została w latach 70 - wypuści jedną nowość raz na dwa trzy lata albo staroć i doda dwóch żołnierzyków i tez trzeba zabulić około 200zł. A TRUMPETER swoją aktywnością zadowoli wszystkich. Dla płaczek proponuję rodzimą firmę i tanią MIRAGE - modele są naprawdę piękne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Kupić, kupię, ale na pewno nowszych wypustów za 200zł nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Panowie tak biadolicie jak baby i tak każdy z Was kupi nowy model TRUMPETERA jaki się ukaże z interesującej Was epoki. Dla mnie modele TRUMPETERA są naprawdę super. Tamiya została w latach 70 - wypuści jedną nowość raz na dwa trzy lata albo staroć i doda dwóch żołnierzyków i tez trzeba zabulić około 200zł. A TRUMPETER swoją aktywnością zadowoli wszystkich. Dla płaczek proponuję rodzimą firmę i tanią MIRAGE - modele są naprawdę piękne ;-) Tamka teraz robi sporo przepaków - M-109 z Italerki, Sherman z TASCA i parę innych . Dziwi mnie polityka tej firmy. Mają zajebiaszczy potencjał i robią ładne modele tylko jakoś ich mało. Pewnie na modelach RC mają lepszy zarobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2014 Cześć Ponoć 90% zysków generuje dział RC na ich rynku - a 10 % to właśnie plastikowe widzi-misię japońskich modelarzy generuje strzały raz na jakiś czas, natomiast przepaki to standard od lat 80 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 MT-LB nadciąga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Ale fajny z bebechami (będzie z niego fajny wrak) cena pewnie rzuci na kolana.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 MT-LB nadciąga ;) Mówiłem, że będzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Mam nadzieję że więcej będzie maszyn ze Wschodu ;) Pawełka też to ucieszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Paweł dalej czeka na BMP-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Może się doczeka Mi pasuje że wypuszczają pojazdy ZSRR Ładniejsze niż pantery, tygrysy i inne miuaczuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Paweł dalej czeka na BMP-2 Przecież BMP-2 już jest w katalogu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Jest, jest, ale od kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 196 zł. (sic!) za Gaza-66 to juz zdrowe przgięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 BRDM-2RS dla mnie wydaje się ciekawszy, jednak T-72M4CZ mam nadzieje zapowiada serie T-72. Aczkolwiek znowu, T-72M1 jeśli wyjdzie od Trumpka no to pobije Tamiye, ale ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Dzień Papieski w Leningradzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Serie T-72 można uznać za otwartą T-72B/B1 mod1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Serie T-72 można uznać za otwartą T-72B/B1 mod1984 Miejmy nadzieję, że Trumpeter pobije Tamijowego T-72 jakością a nie ceną :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 T-72B mod 1990 wg recenzentów wygląda świetnie. Mam nadzieje że i reszta Teciaków będzie zacna. Kto wie, może ceny Tamki spadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Witajcie. Pawle ceną na 100% pobije Tamkę. Myślę, ze trza będzie zabulić 200 złociszy. Chociaż Tamka + poprawna, żywiczna wieżyca z SBS model, to tyle samo. Oczywiście mówimy o "A" (M), bo Trumpek jak na razie wyjeżdża z Dolly "B". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Stawiam 180zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Kiedy wkońcu będzie w sprzedaży BMP-2 ? Do Bożego Narodzenia mam czekać czy jeszcze dłużej ? jak widać na zdjęciu to wieża nie od naszych dwójekczek w WP były bez dodatkowego opancerzenia. I może Trumpki jeszcze wypuszczą "erly" z dobrą wieżą ech życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi