Gość Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 OBŁĘD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 (edytowane) Szaleństwo z tym Citroenem, a gablotka kiedy będzie, to jedna czy w formie witryny, lub regału Torni. P.s Andrzej uśmiechnij się, ,bo jakiś smutny jesteś na fotce czy, mi się wydaję i to zmęczenie z ciebie wychodzi. Edytowane 13 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Września 2007 Autor Share Napisano 13 Września 2007 (edytowane) Dzieki panowie a gablotka kiedy będzie, to jedna czy w formie witryny, lub regału Torni. Dla wszystkich osobwek (skala 1:8) będą równej wielkości gablotki i będzie regał bez półek, gabloty będą trzymały się na bolcach (tak jak półki w meblach). P.s Andrzej uśmiechnij się, ,bo jakiś smutny jesteś na fotce czy, mi się wydaję i to zmęczenie z ciebie wychodzi. Faktycznie jestem przemęczony, z niedzieli na poniedziałek zrobiłem trasę W-ch - Grajewo - W-ch w 17 h. i do tego sypiam zaledwie po 5 - 6 godzin. Edytowane 13 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Dzięki za info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Jak zawsze Andrzej perfekcja do kwadratu !!! Piękna Cytrynka.. jakoś nie podobają mi się francuzy ale ten.. perfekcyjnie wykonany.. a ten lakierek huhuhu.. !!!!!!!!! Pięknie wykonałeś maszynkę.. a co dalej na tapecie bedzie ?? SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2007 Autor Share Napisano 17 Września 2007 W końcu wybrałem się w plener aby porobić cytrynie trochę fotek, na więcej zapraszam do galerii: Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Jeszce raz gratuluję modelu, wspaniały zakup, mieć taki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 Jeszce raz gratuluję modelu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 W końcu wybrałem się w plener aby porobić cytrynie trochę fotek, na więcej zapraszam do galerii: Link Nono, urzeczywistnienie modelu na fotografiach niemal doskonałe, zwłaszcza na pierwszej. Wyrazy uznania! Sama cytryna również wykonana na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Szczere gratulacje. Model robi wrażenie. Gratuluję talentu, wykonania i pomysłu na świetny model! Ps. Dobry pomysł i wykonanie na prezentację w terenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 obłędny Coś pięknego! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Października 2007 Autor Share Napisano 3 Października 2007 Dzięki Panowie Miło mi, że model wywarł na Was takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Wiesz co Tornado..... To co napiszę przychodzi mi z ciężkim sercem..... Ale do Cytrynki, to BURZA się chowa pod stół. Powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fati65 Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Temat odkopuję po latach , Model robi ogromne wrażenie , jest piękny sam w sobie a przez mistrzowskie wykonanie tylko zyskuje w swojej krasie . Na dniach ja stanę w "ringu" i spróbuję sie zmierzyc z Cytrynką . Pewno nie uda mi sie tak perfekcyjnie go zlepic , ale co tam do odważnych świat należy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi