shadowmare Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Nocny Schwalbe od Revella. Podobno poprawniejszy od Trumpetera. Nie jest to niestety samoskładalny model, trzeba trochę powalczyć. Dołożyłem takie dodatki: - radar FuG 218 Neptun Mastera, - maski i blaszki Edka do wnętrza, - maski Montexu do Trumpetera, niestety do oryginalnych oznaczeń im trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Model mi się podoba w szczególności lakierowanie. W kwestii modelu ja słyszałem że model Trumpka Me-262 to najlepszy model tego producenta w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Sierpnia 2017 Super Moderator Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Moją opinię znasz, ale powiem raz jeszcze piękna Jaskółka No i ja właśnie będę polował na trumpka ;) jednak. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 to łączenie połówek kadłuba z dołu w tylnej części to tak na prawdę? 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Dzięki. W kwestii modelu ja słyszałem że model Trumpka Me-262 to najlepszy model tego producenta w tej skali.Tak mówiono przed wydaniem Revella, teraz podobno sytuacja się zmieniła. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto się zna i miał oba w rękach. Ja natomiast wiem, że jak jest łatwiejsza droga do sklejenia 262B to bym z niej skorzystał po doświadczeniach z Revellem.to łączenie połówek kadłuba z dołu w tylnej części to tak na prawdę? 0_oTak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 .to łączenie połówek kadłuba z dołu w tylnej części to tak na prawdę? 0_oTak: Pancerniak dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Fajna Jaskółeczka rozumiem że to z tego nowego wypustu Revella - też się do niego przymierzam to podpowiedz z czym było najwięcej problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Główny problem to spasowanie, mało który element wchodzi na swoje miejsce bez dopasowywania. Wannę kokpitu musiałem przerobić żeby weszła na miejsce, owiewka ma brzydkie bąbelki - trzeba było polerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 he he a jednak nie ma róży bez kolców ale wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi