danielodziem Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Klasa 2- pojazdy wojskowe Typhoon K TAKOM 1/35 Tak jak w tytule pojazdy z parady sił rosyjskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 O! Siadam i paczam, jak ogarniesz to bydlę, udało mnie sie zakupić w dobrej cenie (165 pln! w Polsce ze sklepu) takiego wkoncu, a ze wschodu lecom juz kola i kogut MiniArm'u do wersji policyjnej używanej w Syrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 O! Siadam i paczam, jak ogarniesz to bydlę, udało mnie sie zakupić w dobrej cenie (165 pln! w Polsce ze sklepu) takiego wkoncu, a ze wschodu lecom juz kola i kogut MiniArm'u do wersji policyjnej używanej w Syrii.Poszła wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 też będę zaglądał czyli takiego planujesz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 też będę zaglądał czyli takiego planujesz: Tak....taki paradny w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 Tyle zrobione po paru godzinnej zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Miałem już nic nie pisać w Twoich wątkach, ale przełamię się ostatni raz: dziwna mania - szybko, coraz szybciej, bardzo szybko - a śladów po wypychaczach i doprowadzeniach wlewów do formy delikatnie mówiąc od zatrzęsienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Moim zdaniem a buda będzie zabudowana to.Czego oczy nie widzą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Września 2017 Autor Share Napisano 25 Września 2017 Miejsca po wypychaczach sa i beda...nienusuwam bo i tak ich nie będzie widać....a nikt tam nie będzie zaglądał z lusterkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 Miejsca po wypychaczach sa i beda...nienusuwam bo i tak ich nie będzie widać....a nikt tam nie będzie zaglądał z lusterkiem.. Idąc tym tropem - mam rozumieć, że nie zamiatasz pod stołem i nie odkurzasz pod łóżkiem, bo nikt tam nie zagląda..? Sorry, ale jest masa baboli na elementach zawieszenia, które widać od razu po odwróceniu modelu do góry kołami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Października 2017 Autor Share Napisano 2 Października 2017 Miejsca po wypychaczach sa i beda...nienusuwam bo i tak ich nie będzie widać....a nikt tam nie będzie zaglądał z lusterkiem.. Idąc tym tropem - mam rozumieć, że nie zamiatasz pod stołem i nie odkurzasz pod łóżkiem, bo nikt tam nie zagląda..? Sorry, ale jest masa baboli na elementach zawieszenia, które widać od razu po odwróceniu modelu do góry kołami... Ale kto to będzie odwracać?..nikt nie dotyka modeli.."Proszę nie dotykać modeli " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 po co ja się pieprzę z całym zawieszeniem, śrubkami, dodatkowym dopancerzeniem spodu i masę innych pierdół...? Aaaa! Już wiem...właśnie dlatego, ze nie będzie tego widać... Jak tam kto woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 Miejsca po wypychaczach sa i beda...nienusuwam bo i tak ich nie będzie widać....a nikt tam nie będzie zaglądał z lusterkiem.. Idąc tym tropem - mam rozumieć, że nie zamiatasz pod stołem i nie odkurzasz pod łóżkiem, bo nikt tam nie zagląda..? Sorry, ale jest masa baboli na elementach zawieszenia, które widać od razu po odwróceniu modelu do góry kołami... Ale kto to będzie odwracać?..nikt nie dotyka modeli.. Łóżka też nikt nie podnosi, a pod stół włazi tylko kot... jemu wszystko jedno czy tam będzie czysto, czy narąbane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 Podobny problem jest z Whippetem...tylko że tam nawet nie trzeba go odwracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 ... Łóżka też nikt nie podnosi, a pod stół włazi tylko kot... jemu wszystko jedno czy tam będzie czysto, czy narąbane...Hehehehe, dobre. Mi się zdarzy coś zostawić ale tu to chyba lekka przesada. Szczególnie te elementy z nawet nie odciętymi kawałkami ramek. Weź no to popraw, bo naprawdę wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 danielodziem - mam wrażenie że jak go psikniesz farbami to wszystko jeszcze bardziej wyjdzie na wierzch Na Whippecie nie widać sporej ilości niedokładności bo uwalany błotem.... a tutaj jak parada to będzie kuło po oczach... ...po co ja się pieprzę z całym zawieszeniem, śrubkami, dodatkowym dopancerzeniem spodu i masę innych pierdół...? Aaaa! Już wiem...właśnie dlatego, ze nie będzie tego widać... Ale sumienie masz czyste.... śpisz spokojnie bo fuszerki nie odwalasz... no i jaka satysfakcja.... A to poza tym to przecież z tego całego dodatkowego dłubania największa radocha Co to za przyjemność weekendowo śmignąć model prosto z pudła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 Będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 ... Łóżka też nikt nie podnosi, a pod stół włazi tylko kot... jemu wszystko jedno czy tam będzie czysto, czy narąbane... Hehehehe, dobre. Mi się zdarzy coś zostawić ale tu to chyba lekka przesada. Szczególnie te elementy z nawet nie odciętymi kawałkami ramek. Weź no to popraw, bo naprawdę wstyd.Nie ma tu nie odcietych kawałków ramek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 Nie ma tam elementow pozostalych z ramek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Może się przyda chyba że już znasz https://www.scalenews.de/kamaz-63698-typhoon-k-modell-2014-walkaround Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Października 2017 Autor Share Napisano 5 Października 2017 Może się przyda chyba że już znaszhttps://www.scalenews.de/kamaz-63698-typhoon-k-modell-2014-walkaround Znam.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Miejsca po wypychaczach sa i beda...nienusuwam bo i tak ich nie będzie widać....a nikt tam nie będzie zaglądał z lusterkiem.. Idąc tym tropem - mam rozumieć, że nie zamiatasz pod stołem i nie odkurzasz pod łóżkiem, bo nikt tam nie zagląda..? Sorry, ale jest masa baboli na elementach zawieszenia, które widać od razu po odwróceniu modelu do góry kołami... Ale kto to będzie odwracać?..nikt nie dotyka modeli.."Proszę nie dotykać modeli " Proponuję zaoszczędzić na farbie i w ogóle nie malować spodu Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Dziury zaszpachlowane...gotowy do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi