HB tanks Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Witam Szanowne Zgromadzenie i prezentuję mój pierwszy czołg (z reguły sklejam samoloty). To moja wizja raczej dośc nowego Tygrysa "S24" z jednostki "Das Reich". Wszystko "z pudła" poza kalkami (Techmod). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Mi sie podoba, jak dlaa mnie czyscioszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Wygląda zabawkowo. Najgorsze jest to, że muszę go w końcu skończyć. Mam nadzieję, że już nic w życiu modelarskim nie da mi więcej „przyjemności”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Jest świetna baza do dalszych prac... ale cały "brudzing" przed tobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Jest świetna baza do dalszych prac... ale cały "brudzing" przed tobą . Dokladnie tak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 Zabawki mi ten model nie przypomina. Jest idealnie pomalowany. Zabawek się tak nie maluje. Model sam w sobie jest rewelacyjny. Można się dopatrzyć przełożenia staranności wykonania z samolotów na pancerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Kolor lin mi się nie podoba. I tyle. A co mi się podoba? Kamuflaż, czystość złożenia, dokładność, ogólna schludnosc. Połóż wash, może nie czarny, ale brąz. Deeeeeelikatny kurz i masz pięknego czyscioszka. Jak widać, takie też są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HB tanks Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 Dziękuję za rady i porady. Zastosuję się, (albo i nie), ale na pewno wezmę pod rozwagę. Panzerwaffe zaintrygowała mnie do tego stopnia, że na szafie, obok samolotów już czeka pudełko z panterą Zvezdy 3678. Ponoć godna uwagi, ale nie mnie oceniać. W każdym razie wypraski wyglądają imponująco (choć bez "interioru"). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Wash rzeczywiście podkreśliłby elementy tego modelu. Wydaje mi się, że jedna z gąsienic jest odwrotnie założona. Co do malowania czyścioch, muzealny. Kwestia gustu. Nie uważam tego za błąd a jedynie zmysł estetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HB tanks Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Nie wiem jak w innych czołgach, ale w tygrysie nie da się w/g mnie odwrotnie założyć gąsienicy. Zęby nie pasowałyby do napinacza i kół jezdnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Pierwsze Tygrysy Initiale (bodajże 20szt.) miały gąsienice "lustrzane" tzn. posiadały lewą i prawą gąsienicę. Później uproszczono sprawę czyli lewa=prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HB tanks Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 No to mój musi być 21+. Dzięki, ciekawe, nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Pierwsze Tygrysy Initiale (bodajże 20szt.) miały gąsienice "lustrzane" tzn. posiadały lewą i prawą gąsienicę. Później uproszczono sprawę czyli lewa=prawa Nie ma to znaczenia, bo i tak nie da się odwrotnie założyć gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi