bazylms Napisano 13 Grudnia 2017 Share Napisano 13 Grudnia 2017 To zobaczymy co wyjdzie. Znając ciebie to będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 Tym, sprawdzone w boju kilkakrotnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 No a myślałem że podkład już był. To teraz chodzi o uwypuklenie paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2017 No więc wczoraj skończyliśmy na etepie łajt pałer Dziś zdjąłem taśmy, ogólnie na plus Tu mniej więcej widać o co chodzi. Jaki ze mnie fotograf każdy wie, a tu jeszcze maksymalny kontrast między samymi kolorami...jak bedzie w jednolitym kolorze będzie lepiej widać. Tu jeszcze przed jakimkolwiek szlifem więc widać ranty. a tu po pierwszym szlifie kontrolnym tysiącem, jak widać trza jeszcze poprawić, ale jest już lepiej Pułkownik Mitrofanow zarządził przerwę świąteczną, robolstwo rozlazło sie do domów, Zofjia poszła w Miasto, tak więc do Nowego Roku, raczej nic się już tu dziać nie budiet. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Ale ładna zeberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Grudnia 2017 Share Napisano 16 Grudnia 2017 To teraz to wiem o co chodziło. A mnie wczoraj zmęczenie dopadło i po 8 już wyrko grzałem. I znowu nici z podkładowania. Najbliższy plan - niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2017 Żabcia ma juz akFariÓm do plumkania. Zofjia została w domu wiENc tu posłÓRZę siEM krowOM, dobrOM bo POLSKom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Domyślam się, że akwarium zamówione na wymiar. Kontakty! Adresy! Cennik! Podstawa akwarium drewniana czy plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2017 Akrylex w mieście śledzia ( gdyni dla niewtajemniczonych ) na Łużyckiej. Gablota taka sama jak dwie poprzednie z czarną podstawą z PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Nie podałeś najważniejszej informacji - how much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2017 Nie wiem, nie zajmuję się tak przyziemnymi sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Żeby nie było że sie nic nie dzieje, się okapnikuje i kirasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2018 Share Napisano 6 Stycznia 2018 A jak się takie Łokapniki robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2018 Z druta miedzianego 0,1, lepione do kadłuba na BCG, a potem złapane podkładem z puchy, tego oczywiście na fotkach nie widać bo zrobiłem to po cyknięciu fotek Podkład kładziony aero nie łapie tak dobrze. dziś zrobiłem prawą burtę, więc do jutra będzie sobie schło. może wieczorem zacznę wyższy poziom na lewej burcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2018 Tak to narazie wygląda, trza jeszcze oblecieś 2000, ale to na koniec przed kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Kurde, lepiej jak oryginał. Widać metody kartonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2018 U kartonowców uchodziłem za heretyka, bo uzywałem "plastikowych metod" tu jestem heretykiem bo używam "kartonowych metod". Osobiście uważam że należy stasować SKUTECZNE metody, bez względu na ich pochodzenie. A bycie heretykiem mi nie przeszkadza Tak więc szczerze polecam uczenie sie u innych i niewybrzydzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Ale ja tam daleki jestem od inkwizycji. A po drugie to jak ktoś wali tonę blachy na model to to prawie to samo. Tak więc działaj dalej. A jak uzyskałeś takie ładne, "proste" luki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2018 To akurat jest ELEMENTARNE mój drogi Watsonie... to po prostu pocięta sprężynka, nawinięta na kawałek druta o odpowiedniej średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Sherlocku, tego to się domyśliłem. Ale mnie interesuje jak się to tnie żeby się nie pogięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2018 AK-5 mój drogi Łotsonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2018 No i kadłubowych prac nadszedł kres Rewolucyjne bydło doprowadziło co prawda w międzyczasie do przestoju, nie informując na czas o wyjściu taśmy maskującej, ale porządek został przywrócony. Było wiele radości Jutro zacznie się czarna kontrofensywa, a do końca tygodnia powinno sie robić kolorowo. A tu mniej więcej widać o co chodziło w całym tym taśmowaniu Pułkownik zaobserwował że wraz z nowym godem coś aktywność w dziale okrętowym podupadła, czyżby NIEKTÓRZY przekonali się że lepienie statkUF jest jednak zbyt skomplikowane i podejście na HURAAAA sie nie sprawdza? Vive le Roi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Stycznia 2018 Share Napisano 17 Stycznia 2018 Na szczęście ja to cosik miałem u mnie w Dredzie, choć i tak pewno za mało. Może pora aby Pułkownik wysłał wolontariuszy do niejakiego Blackmana, Marcina Rogozy i im podobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek26 Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Ja to bym chetnie Wallace'a zobaczyl tu ze swoim niedokonczonym pancernikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Denność ogólna przetestowana, teraz tylko 5 zylionóf takich kafelkUF trza na statku wymalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi