GIUSEPPE Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 SKODA 100mm , skala 1/35 firma IBG, ludek z CMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Przyjemne dla oka, czuć ciężar tego żelastwa! Ładnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Brak zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 Jeszcze raz wkleiłem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Armata bardzo ładnie wykonana, ale czemu żołnierze ck mieli mundury na niebiesko tego pojąć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Sam nie wiem co lepsze - działo czy figurka. Brawo za wykon, jest co podziwiać. Trochę mi jedynie umiejscowienie nie pasuje, tak w szczerym polu na dechach. Trochę worków z piachem lub czegoś w tym stylu można by dołożyć. No i nie wiem (bo się nie znam) czy lemiesz nie powinien być jednak w gruncie osadzony. Teraz przy strzale to by ją do tyłu nieźle znosiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Bardzo mi sie kolor podoba a i na brudzeniu chętnie zawiesiłem oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 artyleria to trudna spawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Bardzo ładne malowanie. Jeśli chodzi o całość to brakuje czegoś co bardziej przykuje wzrok. Reszta tak jak inni napisali. ps. deski jak malowałeś? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Bardzo fajny temat - brawo za jego wybór, wykonanie podobnie - natomiast niestety, w kolor munduru kompletnie nie trafiłeś. To prawda, że do 1916 wojska A-W miały mundury w kolorze szaroniebieskim, ale to był szary z akcentem niebieskim, a nie taki "oczobitny" kolor rodem z hmmm... epoki napoleońskiej? Nawet, gdyby to byli francuski "poilu", czy Polak z - nomen omen - Armii Błękitnej, takie ory byłyby zbyt jaskrawe. Przecież ideą było maskowanie, a nie eksponowanie żołnierza. Załączam unikalne kolorowe zdjecie a-w jeńców z Rosji (via Wikipedia), można zaobserwować różne odcienie mundurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Ladne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Fajny temat i wykonanie, zwłaszcza artylerii ( S(z)KODA że to nie słynna " Chuda Emma" ) swoją drogą to ck armia bardzo mi się kojarzy z fotką wklejoną dwa posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 bardzo mi sie spodobała. Mega jest lufa z gwintem, i hamulce do kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Niezła armata i podstawka, ale ludek do przemalowania, lub jakiegoś sfiltrowania. W kolorze niebieskiego nieba nie było mundurów w CK wojsku :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi