pankot13 Napisano 7 Listopada 2017 Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) Witam.Bardzo dawno juz nic nie publikowałem.Taki malutki "panzerek" na przypomnienie się. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Gość Cytuj
pankot13 Napisano 7 Listopada 2017 Autor Napisano 7 Listopada 2017 Dzięki Panowie. to skala 72? Nie to 1:35.Sry już dodałem w tytule. Cytuj
jerzype Napisano 7 Listopada 2017 Napisano 7 Listopada 2017 bardzo ładny model, zużyty należycie ale brak podstawki doskwiera przy takim ładnym weatheringu Cytuj
rhinoceros Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Pięknie zakurzone wszystko... oprócz klocka pod podnośnik A poza tym dołączam się do pochwał Kolegów! PS Swojego "pancerka" pokażę, jak skończę podstawkę. Pozdrawiam! Cytuj
gorlock Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Ooo, ktoś w końcu zrobił Bronco oprócz mnie:) Podoba się. Cytuj
bazylms Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 Witam.Bardzo dawno juz nic nie publikowałem. Nawet nie wiesz jak się cieszę że wróciłeś. Super model, jak zawsze z resztą. Cytuj
pankot13 Napisano 10 Listopada 2017 Autor Napisano 10 Listopada 2017 Dzięki raz jeszcze. Panowie podstawek nie robię bo mi się nie chce . Klocek nie zakurzony bo to "funkiel nówka".Przeoczyłem to po prostu. Krzysiek na razie tylko dwie galerie.Nie wiem czy się zdecyduję na warsztat.Zacząłem Shermana M4 zastanowię się jeszcze.Dzięki za powitanie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi