pankot13 Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) Witam.Bardzo dawno juz nic nie publikowałem.Taki malutki "panzerek" na przypomnienie się. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Rewelacja. Na podstawkę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 No no, słodziutki, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Superowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 to skala 72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 Dzięki Panowie. to skala 72? Nie to 1:35.Sry już dodałem w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 bardzo ładny model, zużyty należycie ale brak podstawki doskwiera przy takim ładnym weatheringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 Pięknie zakurzone wszystko... oprócz klocka pod podnośnik A poza tym dołączam się do pochwał Kolegów! PS Swojego "pancerka" pokażę, jak skończę podstawkę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 Ooo, ktoś w końcu zrobił Bronco oprócz mnie:) Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Witam.Bardzo dawno juz nic nie publikowałem. Nawet nie wiesz jak się cieszę że wróciłeś. Super model, jak zawsze z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Konstrukcja ohydna, wykonanie świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2017 Autor Share Napisano 10 Listopada 2017 Dzięki raz jeszcze. Panowie podstawek nie robię bo mi się nie chce . Klocek nie zakurzony bo to "funkiel nówka".Przeoczyłem to po prostu. Krzysiek na razie tylko dwie galerie.Nie wiem czy się zdecyduję na warsztat.Zacząłem Shermana M4 zastanowię się jeszcze.Dzięki za powitanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi