Baldigozz Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2017 Przedświąteczne malowanie bombek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 No bardzo mi sie podoba, na ten moment wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 Ładnie cieniowanie. Nie wiem tylko czy nie za delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 Zgadzam się. Niestety zniknie pod zabiegami postarzającymi - muszą być większe kontrasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2017 Zgadzam się. Niestety zniknie pod zabiegami postarzającymi - muszą być większe kontrasty. Zgadzam się, zniknie ale przede wszystkim pod resztą kolorów. Co do większych kontrastów, było minęło... okres błędów i wypaczeń Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2017 Jeszcze w starym roku udało się położyć kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Szarpnęło w kilku miejscach taśmą hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2018 Teraz go na męki wziąłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Juz zaczyna super wygladac (przynajmniej na telefonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Kamo i obicia świetne ale trochę brak mi jak na razie obić na ciemniejszym kamo nic się tam nie dzieje póki co. Zrób to samo co na jasnym np. jasne obicia a na to ciemne i same jasne a będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Kamo i obicia świetne, ale trochę brak mi jak na razie obić na ciemniejszym kamo nic się tam nie dzieje póki co.Tu się zgadzam w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2018 Wstępnie po olejach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Bardzo fajnie acz mocno postarzony, ale wkońcu to sf, więc mozże stan na 1948:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Lufę jeszcze KONIECZNIE podrap bo nówka jest w porównaniu z kadłubem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 W trochę innym anturażu, w trakcie zabawy akrylami, a przed pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Pieknie wyglada, troche ta lufa nie do konca mi odpowiada w tej oprawie, ale sa rozne gusta... ps zielony i brazowy, jakie to farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2018 Brązowy to na pewno Gunze C41 Red Brown ale zielonego nie jestem już pewien, bo puszka trafiła już między inne zielone. Chyba Gunze C70. Tak jak i żółty, który jest na bazie Tamiyi XF-57 Buff rozjaśnianej Gunze C318+biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Zasadniczo po pigmentach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Genialnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Jak nic nie popsujesz to jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Ha, ha, no właśnie na koniec mam zrobić coś czego nie robiłem od dawna więc nie wiem jak wyjdzie. Może trzeba będzie spróbować na jakimś starszym ulepku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 3 Lutego 2018 Autor Share Napisano 3 Lutego 2018 Sobota, dzień prania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Tak nie do konca mnie te szmatki przekonuja......po co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Pomysł fajny i do zaakceptowania pod warunkiem prania np ciuchów, a nie postrzępionych szmat. Trochę to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalos Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Takie płachty kojarzą mi się z King Tigerami z okresu obrony Berlina, jest parę zdjęć dostępnych w internecie - wydaje mi się że to była część takiego urban camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi