lulu Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Dupy nie urywa ale postanowiłem wrzucić fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Dupy nie urywa ale winietka fajna. Detale slabe ale komponuje sie calkiem calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 czy tylko mi się wyłącznie jedno zdjęcie wyświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 jedno tylko zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Tylko jedno zdjecie, ale i tak ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Dupy nie urywa [/img] tz. co miałeś na myśli? Winetka jest nudna i prosta bo nic się nie dzieje ciekawego - to wówczas prawda do d... Z kolei Malowanie i wykonanie pojazdu i reszty elementów po za pojazdem mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Bardzo udana dobrze się ogląda. Szkoda, że jedno zdjątko tylko widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2020 https://photos.app.goo.gl/3HUufIlNPiW20ZLn1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Czerwca 2020 Share Napisano 9 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 11 Października 2020 Share Napisano 11 Października 2020 Figura merytorycznie leży i kwiczy. Klamra SS i dla mnie to co figura ma na sobie to kombinezon pancerniacki (definitywnie nie w tym kolorze) na głowie czpka na której zamalowano orła Luftwaffe (w połączeniuz tą klamra to kuriozum) a pod kombinezonem koszula partyjna... Czy autor może mi napisać jaką formację miał na myśli tworząc tą figurę bo jestm trochę zdezorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi