RH Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Witam !kolegów Prezentuję model "szmatopłata " z firmy Lukgraph w skali 1:48 oczywiście żywica!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Wspaniały model. Kontrast pomiędzy elementami drewnianymi a białym płótnem wspaniały. Bardzo ciekawe drewno. No i wspaniałe zdjęcia !!!!! Jeden z najpiękniejszym modeli, jakie ostatnio oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Zaprojektować, odlać to jedno Poskładać i pomalować to drugie Obydwaj Panowie znają się na swojej robocie, zarówno Jacek jako producent i Ryszard jako modelarz Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Przepiękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Model bardzo piękny, ale ja bym docenił również świetne zdjęcia. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Piękny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Model bardzo ładny, ALE mam mam mieszane udczucia odnośnie imitacji drewna na kadłubie (chyba, że to nie drewno, tylko kamuflaż). Jeżeli jednak jest, to słoje raczej nie powinny się aż tak odznaczać od reszty i miejscami mają bardzo dziwny kształt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 A jaki kształt mają słoje? Bo obstawiałbym, że to fajne kaleczki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 A jaki kształt mają słoje? Bo obstawiałbym, że to fajne kaleczki są Bardziej taki: Niż taki: Z tym, że akurat tutaj, może to być kwestia używanego drewna. Nie wiem czym kryta była ta Hansa. W każdym razie te słoje bardzo się odznaczają i są bardzo "duże". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Mam "nietypowe" pytanie. Gdzie w kraju (pomijając różne imprezy modelarskie) można nabyć ten model i za ile? Oczywiście znalazłem Hannantsa oraz Victory, ale chyba na tyle oślepłem, że nie widzę żadnego z polskich dystrybutorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Bezpośrednio firma www.LukGraph.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi