dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Gwiezdne Wrota, w całości wykonane z Pcv, wszystko wycinane nożykiem do tapet. (okręgi, szewrony, palce całe na szczęscie ) Szewrony w 99% takie same jak w filmie, całość podświetlona Ledami. Sorka za jakość zdjęć, ale przez te ledy aparat przekłamuje kolory, niektóre jakieś ciemne i żółte wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Kozak, mój ulubiony serial sfi. Tylko te figurki nie przypominają bohaterów ale takto propsy za temat i pomysł. Brakuje mi tylko elementu połączenia wrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Figurki i tak przerabiałem. Jakiego połączenia wrót ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 czegoś takiego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Wrota są rewelacyjne. Podświetlenie świetne. Sprzydało by się zielonego koloru jako mchu na tych kamieniach. Bo niby są trawy ale nalotu brakuje. Ale to naprawdę super sceneria. Łatwo nie było osiągnąć taki efekt. Ode mnie big "Like " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Mam w planach zrobić kolejne, właśnie z tym efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Mam w planach zrobić kolejne, właśnie z tym efektem to czekam, bo napewno będzie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chig Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Efekt wnętrza wrót (podświetlenie) po prostu miażdży. To jest coś, co każdy fan uniwersum SG chciałby mieć u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Widziałem na żywo we Wrocławiu na Model Show. Oświetlenie robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Dokładnie na żywo wyglada bardzo efektownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Widziałem na WMS... świetna diorama serialu z młodości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Z wrotami uważaj ! W każdej chwili może się okazać że coś z nich wylazło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Potwierdzam, że na żywo wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Efekt wrót świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 Fakt na żywo wyglądają o niebo lepiej. Nie wiem czemu te foty takie głupie mi wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 8 Sierpnia 2018 Share Napisano 8 Sierpnia 2018 Uomatko, coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Sierpnia 2018 Share Napisano 8 Sierpnia 2018 Fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi