Flachenty Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Pora zrobić zaległą galerię modelu który powstał prawie rok temu. Dla przypomnienia , Krab powstał z miksu K-9 Academy i AS-90 Trumpetera + dużo własnego dłubania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Nie znam się na pancerce, ale ten model jest super. Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Też się nie znam, ale mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Tutaj zrobiłeś coś z niczego... Dla mnie rewelka - nawet nie za sam wygląd (choć jest na 6, ale do tego już przywykłem) - ale za koncepcję z czego zbudować Kraba + pomysł na przeróbki i waloryzację... Dla mnie majstersztyk..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Można prosic o link do warsztatu ? Bardzo chętnie zrobiłbym sobie Kraba na półkę. P.S. Przy drugim zdjęciu poczułem smak gofrów w buzi. Pozdrawiam Hello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Proszę viewtopic.php?f=87&t=56843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Dziękuję bardzo, szczerze podziwiam za zdolności . Szybciutko przejrzałem warsztat i chyba do próby skopiowania będzie mi brakować blaszek . Może są jeszcze u Ciebie jakieś klony ? Kupie chętnie . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Piękny model, tylko pogratulować. Warsztat również śledziłem i podglądałem. Półprodukty już czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Piknie co kolejnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Klasa sama w sobie ( jak zwykle ) . I ta "szczoteczka" wokół spodu wieży - masakra . P.S. Jaki pojazd będzie następny ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Andrzeju wykonanie super. To już u ciebie norna. Mój wyrób Krabopodobny nawet nie ma co porównywać do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Mnóstwo włożonej pracy, ale opłacało się. Rewelacyjny model, nie pierwszy zresztą. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi