Szymon Pasternak Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Witam w galeri czołgu ciężkiego Mark I Female. Model był świetnie sposowany. Lecz niestety w moim pudełku nie było kilkunastu ogniw więc byłem zmuszony je znowu zamówić. Ale obyło się bez większych problemów. Jestem początkującym modelarzem więc niewymagajcie Firma: Takom Skala:1:35. Nazwa: Mark I Female Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Fajnie, klimatycznie! Gąski wrzuciłeś z MC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Trzyma klimat. Nie będę pisał „ajabym”, bo to nie mój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 . Jestem początkującym modelarzem więc niewymagajcie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 10 Lutego 2018 . Jestem początkującym modelarzem więc niewymagajcie nie widać Dokładnie, takie bajki to tylko w Erze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Ciekawe wykonanie. Na fotce na której widać wybuchy myślałem że zrobiłeś je z waty, ale potem zauważyłem że na pozostałych ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Początkujący, to Kolega chyba tylko na naszym forum jest . Scenka świetna, wybuchy to wg mnie chyba folia, przykładowo do prezentacji z rzutnika z namalowanymi efektami ustawiona pomiędzy aparatem a dioramką. Efekt bardzo dobry . Co następne w kolejce, fajnie byłoby popatrzeć na warsztat na naszym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Ta siatka zaklejona farbą...no niefajnie to wygląda,zwłaszcza w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon Pasternak Napisano 17 Lutego 2018 Autor Share Napisano 17 Lutego 2018 Ta siatka zaklejona farbą...no niefajnie to wygląda,zwłaszcza w tej skali. Gdzie ty masz ją zaklejoną ? Wiesz wogóle doczego ona służyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 Według mnie siatka ma prawo być zaklejona ze względu na to, że te czołgi działały w naprawdę brudnych warunkach. Ponadto, ta siatka slużyła do odbijania granatów. Nie pełni więc żadnej funkcji związanej z mechaniką czołgu. To po prostu dodatek, który był na niektórych "Markach". Tak poza tym, fajnie wyszedł, nie idealnie ale bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi