KubaRo95 Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Siemano! Wrzucam moją interpretację TUSKA w kamuflażu NATO Model można bylo obejrzeć na tegorocznym WMS. P.S. Przepraszam za fotki, ale lustrzanka poleciała do św. Piotra i nie zanosi się, że na jej miejsce wpadnie coś nowego :( Model to oczywiście Academy. Bambetle z BlackDog'a ( US Modern Bags ) oraz troszkę żywicy z wysypiska do tego pudełka z internetu np. Pepsi, Snikers, Lay's. Anteny i paleta drewniana z RB Model oraz racje żywnościowe z Tamiya ( Zestaw Modern Equipment Set ) Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Podoba mi się, ale pozbyłbym się raczej starej M60-tki na rzecz czegoś jak już to nowszego. Jeszcze taki smaczek przy tylu przez Ciebie wykonanych detalach byłby bardzo fajny a mianowicie sposób mocowania koła na wieży Jeszcze jedno pancerne szyby osłon na wieży ciut za brudne raczej nie widziałem zdjęcia żeby tak wyglądały Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Ma kilka smaczków, nieźle też doładowany, ogólnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Podoba się, na żywo tez fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Widziałem na żywo, fajny. Jedynie podstawka mi się nie widzi - takie pod kątem prostym prościej zrobić ale nie mają tego wyglądu, dynamiki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Ładny, I całkowicie zgadzam się z Przemkiem odnośnie podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Model genialny!!! Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Dziękuję za miłe słowa Jeśli chodzi o podstawkę to założeniem było zrobić ją jak najprosciej, gdyż służy ona tylko do lepszej ekspozycji modeli na wystawach i w gablocie Miały być proste, szybkie do wykonania oraz uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Sam model bardzo fajny. Natomiast mam pytanie dotyczące oznaczeń jednostki na tylnym pancerzu. 2ID czyli 2 Infantry Division (2 Dywizja Piechoty) oraz 3-8 Cav czyli 3 batalion 8 Pułku Kawalerii. A 8 Pułk Kawalerii wchodzi w skład 1 Dywizji Kawalerii, nie 2 Dywizji Piechoty. Chyba że coś źle pokojarzyłem? Oznaczenie D-11 nic mi nie mówi, mogę prosić o rozjaśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Szczerze to nie wiem, zrobiłem tak jak było na kalkomaniach Do merytoryki wagi dużej nie przykładam, ale jeśli jest to bardzo rażący błąd to zakleimy to czarną taśmą i też będzie grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Oznaczenie D-11 Jedenasty pojazd w kompanii Delta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Kwietnia 2018 Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi