ams Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Witam szanownych ... przedstawiam Pz.Kpfw. IV J - Inspiracją była poniższa fotka, ale wewnętrzny opór sprawił, że model przedstawia domniemany wygląd pojazdu przed porzuceniem i rozszabrowaniem :c). Dodatki to metalowa lufa, blaszki siatek od Parta. Reszta poprawek to ręczna robota. Malowany Tamiya + Oleje Wilder i pigmenty Mig Specjalne podziękowanie dla Mateusza za wsparcie merytoryczne. Dzięki... Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Model bardzo fajny ale figurki i woda... damn, super wyglądają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2018 Share Napisano 25 Kwietnia 2018 Ładnie wyszło. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Kwietnia 2018 Share Napisano 25 Kwietnia 2018 Ostatnie zdjęcie przypomniało mi w jakiej to skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 25 Kwietnia 2018 Share Napisano 25 Kwietnia 2018 Model na plus, diorama na co najmniej dwa plusy Szczególne uznanie za świetne brudzenie, dostosowane do konceptu podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy88 Napisano 5 Maja 2018 Share Napisano 5 Maja 2018 Jakim specyfikiem robiłeś wodę? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Bardzo ładny model, cała dioramka również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 7 Maja 2018 Autor Share Napisano 7 Maja 2018 Jakim specyfikiem robiłeś wodę? Dziękuję za odpowiedź. Vallejo Still Water - tak jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Bardzo ładna czwóreczka, tylko ta panterka narzucona z tyłu na wieżę jakaś taka za sterylna, reszta super, chociaż szkoda, że jednak nie wrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 11 Maja 2018 Autor Share Napisano 11 Maja 2018 tylko ta panterka narzucona z tyłu na wieżę jakaś taka za sterylna, Już wcześniej zwrócono mi na o uwagę. Na szczęście ta pałatka nie jest zamocowana "na stałe" i w tej chwili jest usunięta. Jak mi się uda ją ładnie pobrudzić to może wróci... a może nie :c). Z poprawek to wklejony został MG obok działa (jakoś mi się zapomniało :c) i przejechałem metalizerem gąski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Maja 2018 Share Napisano 11 Maja 2018 Świetnie się prezentuje. Może bym lekko przydymił hamulec wylotowy. Na oryginale widać że trochę działo strzelało :-) Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 11 Maja 2018 Share Napisano 11 Maja 2018 Dokładnie to miałem napisać - przydymić hamulec, ale to szczegół . Poza tym rewelacja, świetna scenka z klimatem i super detalami ( np. ściekrurka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 16 Maja 2018 Share Napisano 16 Maja 2018 Sie podoba to Za kilka miesięcy może i ja jakąś czwóreczkę poczynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi