Stojkovic Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Powoli, ale do celu. Idzie zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 normalnie mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2019 U mnie na warsztacie tak się sprawy mają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2019 No przyznam, że mam stresa z tym projektem, bo pierwszy raz wszystko robię jeśli chodzi o zimowe malowanie i klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 U mnie w zasadzie model na finiszu. Skrzynia amunicyjna w głębi juz na stałe, ta na krawędzi paki na sucho, możliwe że układ będzie nieco inny. Dodany snieg i parę korekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Elegancki, podoba sie. Rurę wydechową możnaby nieco rozwiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Możliwe, że jeszcze to uczynię w trakcie prac nad winietką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Ten śnieg trochę mi się nie widzi. Jakby ktoś w niego śnieżkami rzucał. Reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 To jest topniejący śnieg na wiosennym słońcu. Taki był zamył, by był w zakamarkach zacienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Podziwiałem już zdjęcia na FB, moje gratulacje według mnie model prezentuje się świetnie. Pozdrawiam Kamil W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Dzięki za Jaworznickie wsparcie! Na podstawce będzie wyglądał jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Kurcze, powiem Ci że elegancko to wygląda. Super. Tył wanny rewelka, może tylko na wydechu jakiegoś ciemniejszego akcentu mi brakuje. Koła fajnie pomalowane, wypłowienia... Drewniane elementy na tak! Jedno ale tylko....posłuchaj rady Krzycha, popatrz jeszcze na ten śnieg, też mi nie leży. Technicznie nie można się doczepić, ale wygląda jak postrzelany ze śnieżek. To nie jest tak, że leży tu jedna śnieżka, tam drugi kleks. Skoro na prawej gąsce z przodu masz śnieg, to czemu nie ma go wcale po lewej stronie i prawej na reszcie jej długości?. Rozumiem że to resztki śniegu, ale dodaj choć trochę "mokrych" akcentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Michale, od Ciebie takie rzeczy czytać, to aż wraca wiara we własne umiejętności. Śnieg będzie jeszcze dodawany na etapie podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Model przygotowany na Moson, dodałem parę elementów, w tym skrzynię z pociskami i wiaderko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 To wiaderko to za......ste jest. A tak na poważnie to mistrzostwo. Jak tak ogladam to sobie myśle że jeszcze długo muszę " do terminu chodzić". Wróże kolejne podium . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Uwielbiam takie smaczki jak wiadro lub ta gazeta. Trzymam kciuki i życzę powodzenia. I czekam na podstawkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Dzięki za dobre słowo, mam nadzieję, że na podstawce będzie wyglądał jeszcze lepiej. Fotki z podstawką wrzucę już po Moson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Trzymam za Was kciuki! Piotrek w zeszłym roku nieoczekiwanie przytulił trochę Mam nadzieję, że i w tym roku coś przywieziecie Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja tam zbieraczem wazonów nie jestem, więc nastawiam się bardziej na pooglądanie co kto robi coby nieco pomysłów samemu potem uskutecznić. Największa podjarka jest zawsze jak ktos fotki robi na stole i mu sie mój ulepek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Maja 2019 Autor Share Napisano 9 Maja 2019 Do projektu doszła załoga, winietkę będę powiększał. Szału z moim malowaniem może i nie ma, ale na czyms się trzeba uczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Maja 2019 Share Napisano 9 Maja 2019 "Kuna" z LSSAH a załoga z WH?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Maja 2019 Autor Share Napisano 10 Maja 2019 Nie miałem innych łepków na zamianę Z daleka yglądaja na SS-manów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 2 godziny temu, Stojkovic napisał: Nie miałem innych łepków na zamianę Z daleka yglądaja na SS-manów Było krzyczeć że braki masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi