zloty Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 Wsiąkłem w ŁuDki znowu. Zrobię sobie SMSa Lützowa,model powstaje w ramach konkursu na niebieskim. Zawartość jeszcze we folii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 To na Kartonworku sa konkursy na plastikowe statki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Lipca 2018 Autor Share Napisano 26 Lipca 2018 Woda będzie z papieru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Lipca 2018 Autor Share Napisano 27 Lipca 2018 Składanie to sama przyjemność. Piękne pokłady. Lufy 88 do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 Bezapelacyjnie, jest to zgrabna statka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Lipca 2018 Autor Share Napisano 28 Lipca 2018 No popatrz,a mówią że te Wielko Brytyjskie są splendid cats. Tymczasem kajzerka zgrabna i prawie niezatapialna,czego nie można powiedzieć o kociakach Beatty'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 Te angielskie badziewia to ani nie wyglądały, ani do niczego się nie nadawały, in my humble opinion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 Te angielskie badziewia to ani nie wyglądały, ani do niczego się nie nadawały, in my humble opinion Ależ oczywiście, że się nadawały !! Zobacz ile wizyt na zamorskich koloniach korony odbyły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Lipca 2018 Autor Share Napisano 28 Lipca 2018 Początek Świata Koniec Świata Świat z lotu ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Lipca 2018 Autor Share Napisano 29 Lipca 2018 Dalszy postęp prac, trzy kolory wajeho przetarte papierem 800. Edit; Kilka godzin później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 29 Lipca 2018 Share Napisano 29 Lipca 2018 Na pierwszym zdjęciu jest bardzo fajnie. Później zrobiło się trochę za żółto wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Lipca 2018 Autor Share Napisano 29 Lipca 2018 Dałem filtr z żółtego oleju. W sztuczny wygląda tak; Choć mój aparat nie oddaje dobrze kolorów,na żywo jest mniej intensywnie,bardziej pastelowo. Mogę jeszcze pociągnąć piaskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Lipca 2018 Share Napisano 29 Lipca 2018 Piaskowy filtr wskazany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Też mi się trochę za żółty wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Lipca 2018 Autor Share Napisano 30 Lipca 2018 Jest beż; Porobiłem tez placki na burtach,takie mało rzucające się w oczy. Teraz jakieś siuwaksy i inne smary na burty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 O i teraz poklad wygląda naprawdę fajnie. Zapowiada się chyba całkiem fajny statek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Terô jo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Jest lepiej na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Owszem, choć to fajne zróżnicowanie z pierwszych fotek już zniknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Lipca 2018 Autor Share Napisano 31 Lipca 2018 Pływa to się zużywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 31 Lipca 2018 Share Napisano 31 Lipca 2018 Robi się ciekawie Szczegolnie na sterburcie. Jest tylko jeden szczegół, zdaje się, że u Lucka linia wodna (na zdjęciach) nie pokrywa się z linią przejścia kolorów. Daje fotke, żeby pokazać o co kaman P.s. Myślę, że wiszące gacie i koszule na modelu to byłby hit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Z pozdrowieniami dla tych co będą maskować 10 000 kawałków taśmy swoje pokłady. Ja już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Drewienko robi wrażenie! Do tego całość wydgląda jak po delikatnym fajnym łoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Bo łosz jest. Ale dodam co nieco jeszcze na szarych elementach wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Rewelacyjnie to wygląda, jak dla mnie to szacun za taki efekt, ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi