chudyhunter Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Chłopy jak już tłuczemy temat japońca, to może ktoś mi pomoże i za poda linka. Przeglądałem ale nie wiem co brać, bo jeszcze nigdy nie kupowałem luf. Będę potrzebował lufy do FUSO 1944 r. Z góry bardzo dziękuję Dzięki Bengal ale to nic takiego Jak to mówią, kto nie próbuje ten nie umi Może nie zabatdzo szczegółowo opisałem jak zrobiłem wodę, ale jak coś to wytłumaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Master chyba robi do artylerii głównej.Pewnie resztę też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 https://www.mojehobby.pl/products/IJN-15cm-50-6in-41st-Year-Type-16pcs-Kongo-and-Fuso-classes.html https://www.mojehobby.pl/products/IJN-36cm-45-14in-Vickers-and-41st-Year-Types-barrels-8pcs-Kongo-Fuso-and-Ise-classes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Dzięki zloty, a te powinny być do małej altylerii jak dobrze rozumiem https://www.mojehobby.pl/products/IJN-15cm-50-6in-41st-Year-Type-16pcs-Kongo-and-Fuso-classes.html Już widzę że będe musiał się zmierzyć z wykonaniem tych osłon materiałowych przy lufach. No cóż zawsze coś nowego P. S. Poważnie tak wyglądają osłony w fuso? Tylko mi się tak wydaje, czy one rzeczywistoście wyglądają jak moszna z żylakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Tylko mi się tak wydaje, czy one rzeczywistoście wyglądają jak moszna z żylakami? No bardzo eleganckie varicocoele III stopnia. Ha! A z moich papierowych dupnych zwisów się śmialiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Hehe Hans dla mnie Twoje są perfekcyjne, a te, no sorry ale ciężko się nawet na nie patrzy. Muszę zejść do piwnicy, zajrzeć do pudła i zobaczyć je na żywo bo nie wytrzymam No dobra, nadszedł w końcu ten czas, czas by to powiedzieć, oficjalnie, jednoznacznie, definitywnie ogłaszam koniec warsztatu Jeśli się uda, galeria będzie jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 ARTYLERIA, Hopie altyleria to mówią dzieci w przedszkolu, bo mają problem z wymówieniem RRR Żeby mnie to było przedostatni raz bo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Najmocniej przepraszam, nie mam pojęcia jak to się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi