modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Model już ukończony, jak to w wypadku modeli A-model zabawy było wiele. Ale udało się ukończyć to dzieło. Model całkiem nieźle prezentuje się na tle innych modeli w kolekcji. 1 Cytuj
Xmen Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Jak dla mnie bomba. Znając jakość wyrobów A Modelu jestem zdecydowanie na tak. Cytuj
tenzan Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Wielki plus za temat - taka rzadkość na forach modelarskich. Drugi plus - wykonanie Dla mnie naprawdę spoko! Cytuj
mig Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Bardzo ładne maleństwo, plus za nietypową tematykę i za wykonanie. Cytuj
Thalgonis Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Te „starocia” mają jednak swój urok ... Świetnie wyszedł Cytuj
modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Autor Napisano 3 Listopada 2018 Dzięki za tak miły odbiór tego dzieła. Cytuj
spiton Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 wyszedł bardzo fajnie. Ale te szwy to jednak wyszły przesadnie Cytuj
modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Autor Napisano 3 Listopada 2018 wyszedł bardzo fajnie. Ale te szwy to jednak wyszły przesadnie Na żywo aż tak nie rażą. Fakt że na zdjęciach trochę tak przesadzone wyglądają. Cytuj
radoslaw6363 Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Fajny ,kupiłem niedawno Cierva C-30 i będę Polaka robił, ale KASKR -1 to wyższy stopień trudności ! Mój ma być taki Cytuj
modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Autor Napisano 3 Listopada 2018 Fajny ,kupiłem niedawno Cierva C-30 i będę Polaka robił, ale KASKR -1 to wyższy stopień trudności !Mój ma być taki Nie aż tak wysoki, ale gdyby mnie naszło jeszcze raz w przyszłości zmierzyć się z KASKRem to kompletnie inaczej podejdę do tematu, wszak sporo elementów on ma z AVRO 504. A ta twoja Cierva chodzi mi po głowie, będę obserwował. Cytuj
stakor1 Napisano 4 Listopada 2018 Napisano 4 Listopada 2018 A Ciervę w jakim kolorze chcecie robić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi