modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Model już ukończony, jak to w wypadku modeli A-model zabawy było wiele. Ale udało się ukończyć to dzieło. Model całkiem nieźle prezentuje się na tle innych modeli w kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Jak dla mnie bomba. Znając jakość wyrobów A Modelu jestem zdecydowanie na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Wielki plus za temat - taka rzadkość na forach modelarskich. Drugi plus - wykonanie Dla mnie naprawdę spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Bardzo ładne maleństwo, plus za nietypową tematykę i za wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Te „starocia” mają jednak swój urok ... Świetnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 Dzięki za tak miły odbiór tego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 wyszedł bardzo fajnie. Ale te szwy to jednak wyszły przesadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 wyszedł bardzo fajnie. Ale te szwy to jednak wyszły przesadnie Na żywo aż tak nie rażą. Fakt że na zdjęciach trochę tak przesadzone wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Fajny ,kupiłem niedawno Cierva C-30 i będę Polaka robił, ale KASKR -1 to wyższy stopień trudności ! Mój ma być taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelpol Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 Fajny ,kupiłem niedawno Cierva C-30 i będę Polaka robił, ale KASKR -1 to wyższy stopień trudności !Mój ma być taki Nie aż tak wysoki, ale gdyby mnie naszło jeszcze raz w przyszłości zmierzyć się z KASKRem to kompletnie inaczej podejdę do tematu, wszak sporo elementów on ma z AVRO 504. A ta twoja Cierva chodzi mi po głowie, będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 A Ciervę w jakim kolorze chcecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi