Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 Bo na tym nie ma rhino, nie ma anten DUKE, za to jest zielona maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Na tyle są fajnie niestandardowo ustawione wyrzutnie granatów dymnych, dwie na skraju dachu i jedna na krawędzi bagażnika skierowana do tyłu. Fajny smaczek. Z tym, że ten "nowy" ma zestawową tarczę chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Jak pisał mandrivecs, masz już inną tarczę. Nieśmiało zasugeruję, żebyś nie trzymał się tego konkretnego zdjęcia, ale pozostał przy pierwotnej koncepcji. Zrób taki porządny, obładowany czym się da "czołg". Połącz pomysły z kilku zdjęć oryginałów. Wiem, że Twoim głównym zainteresowaniem modelarskim są raczej większe pojazdy, i to te bardziej gąsienicowe, więc nieprędko wróżę Ci kolejnego Humvee. O ile w ogóle kiedykolwiek. Zatem zaprawdę powiadam Ci - nie zostawiaj w pudle tego co tam masz, tylko dodawaj do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 44 minuty temu, mandrivecs napisał: Na tyle są fajnie niestandardowo ustawione wyrzutnie granatów dymnych, dwie na skraju dachu i jedna na krawędzi bagażnika skierowana do tyłu. Fajny smaczek. Z tym, że ten "nowy" ma zestawową tarczę chyba... Już nawet przymierzyłem te smaczki Na razie dwa z nich trzymają się na plastelinie, a do trzeciego musiałbym dorobić mocowanie. A to że chcę zmienić koncepcję, wynika z tego, że aby mieć to co planowałem wcześniej, musiałbym dokupić jeszcze kilka rzeczy. W tej chwili, moja sytuacja finansowa, nie pozwala mi na jakiekolwiek zakupy, chociażby karabinu z Live Resin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Ale co dokupić? Przecież możesz zabrać te rzeczy z M1114 Bronco. A taka obładowana konfiguracja będzie o wiele lepiej wyglądać i zrobi robotę, której nawet świetny karabin z Live Resin nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 W zestawie Bronco jest całkiem porządna półcalówka. Ta z Academy zresztą też. Więc faktycznie nie masz co kupować więcej. Nie pękaj, dokładaj te wszystkie wodotryski, bo co zrobisz z nimi później? Makinenowi opchniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 Ach Wy, Mąciwody :). Człowiek coś sobie upatrzy, a tu sru, wsiądą na Ciebie i nie ma przebacz :). Ok, zostanę przy poprzedniej koncepcji, ale zachowam dodatkowe dopancerzenie, tak jak planowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 No i teraz gadasz jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) A co do kolejnych humvee, to masz troszkę racji Kuba, ale to że moja miłość to czołgi, nie oznacza że rezygnuję z pojazdów kołowych. Oto mój plan na przyszłość Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Bardzo ciekawy plan na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Podoba mi się ten plan... I warsztat oczywiście wiesz gdzie może jak skończę M1114 to też wrócę do rozgrzebanego MATV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 No to możliwe, że przetrzesz mi szlaki z tym M-ATV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Do póki nie skończę M1114 nie ma szans. Może potem... Co do przetarcia szlaków na forum jest parę świetnych galerii - zobacz w spisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 10 minut temu, mandrivecs napisał: Do póki nie skończę M1114 nie ma szans. Może potem... Co do przetarcia szlaków na forum jest parę świetnych galerii - zobacz w spisie... To było do Grześka, krajowego nie widziałem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 27 minut temu, Zderzak napisał: To było do Grześka, krajowego nie widziałem jeszcze. Konrad, coś dla Ciebie. Zdziwię się jeśli jeszcze tego nie widziałeś. http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=78627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) 20 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Konrad, coś dla Ciebie. Zdziwię się jeśli jeszcze tego nie widziałeś. http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=78627 Znam to, nawet na forum Humvee Wojtek prowadził warsztat . Flachenty też zrobił bardzo ładny model, jednak wszystkie jakie widziałem do tej pory były z Afganistanu. A ja mówię konkretnie o polskiej, krajowej wersji. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Teraz wszystko jasne. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Ten oliwkowy z czarną klatką i wieżą jest najładniejszy... Tylko Tomek musiałby wytrawić osłony z siatek na przednie reflektory... No i kalki z tablicami rejestracyjnymi trzeba by zaprojektować i wydrukować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 17 minut temu, mandrivecs napisał: Ten oliwkowy z czarną klatką i wieżą jest najładniejszy... Tylko Tomek musiałby wytrawić osłony z siatek na przednie reflektory... No i kalki z tablicami rejestracyjnymi trzeba by zaprojektować i wydrukować... Skup się na M1114 a nie wybiegasz już w przyszłość, zwłaszcza, że ostatnio twierdziłeś, że po M1114 co innego lepisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) 10 minut temu, Zderzak napisał: Skup się na M1114 a nie wybiegasz już w przyszłość, zwłaszcza, że ostatnio twierdziłeś, że po M1114 co innego lepisz Właśnie! Konrad dobrze mówi/pisze. Ja, jak dobrnę z humvee do końca, muszę wrócić do tych dwóch olbrzymów. Tak że plany na razie odkładam na bok. Najpierw bieżące projekty, potem powrót do nie dokończonych spraw. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Właśnie w tym przypadku jestem skupiony jak nigdy... A co będzie po tym to się zobaczy... Mam 3/4 typy: M1165 grom, MATV, szakal Jabol albo M1151 ACR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 24 minuty temu, mandrivecs napisał: Właśnie w tym przypadku jestem skupiony jak nigdy... A co będzie po tym to się zobaczy... Mam 3/4 typy: M1165 grom, MATV, szakal Jabol albo M1151 ACR... Mariusz, a może jakiś Abrams hmmm....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Nie mam na składzie... Nie ma kół... Szybciej wrócę do Rosomaka..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) 6 minut temu, mandrivecs napisał: Nie mam na składzie... Nie ma kół... Szybciej wrócę do Rosomaka..! Jak to nie ma kół? 32 jezdne i 2 napędowe. Mało Tobie? . Ja humvee też nie miałem na składzie i nagle aż dwa mi wyskoczyły Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 To już nowy Bradley z pancerzem busk jest ładniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi