Berni Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Serwusik, do budowy modeli wykorzystano zestawy: Tamiya 35092 – LRDG 30cwt Chevrolet Truck Eduard 35251 Chevrolet 30cwt Truck Darius Minaiatures LRDG Chevrolet accesories BlacDog T35109 British SAS Chevrolet N2 north Aftica 1942 Oto moje wypociny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2018 I drugi Chevys z wykorzystaniem konwersji BD: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2018 I kilka fotek całego patrolu LRDG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 To był mój pierwszy tak wypasiony model Tamki, miłe wspomnienia. Kiedyś pamiętam, że po kilku ładnych latach stania na półce, pękły opony A Twój model ładny, fajnie zapakowany, ale mogłeś "ugiąć" trochę resory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Fajny "patrol", teraz jeszcze fifurasy trzeba dorobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Rewelacja, na podstawkę i figurki do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Fajne cieniowane tobołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Ładna kolekcja, Podstawka by się przydała, choćby najprostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Serwusik. 16 godzin temu, michal0281 napisał: Fajny "patrol", teraz jeszcze fifurasy trzeba dorobic. Dzięki, ale na figurasy to jeszcze słaby jestem. O ile mundury i wyposażenie jeszcze jako tako mi wychodzi to już malowanie twarzy i odsłoniętych części ciała mnie przerasta. 16 godzin temu, mandrivecs napisał: Rewelacja, na podstawkę i figurki do tego Dziękuję również, to samo co figurek tyczy się i podstawek. 16 godzin temu, Bengal napisał: Fajne cieniowane tobołków Dziękuję, również mi się podoba 16 godzin temu, bazylms napisał: Ładna kolekcja, Podstawka by się przydała, choćby najprostsza. Dziękuję, uwagę do podstawek patrz wyżej Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Berni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Bardzo elegancka kolekcja. Świetnie się to w całości prezentuje. Rzeczywiście podstawka dopełnilaby całości. Razem z Twoimi Jeep’ami fajne stadko. Co teraz na tapecie? Dalej wojska specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Bardzo ładnie to wygląda, proszę o zdjęcia w świetle dziennym. Widać fajne cieniowanie i myślę, że lepsze oświetlenie jeszcze bardziej poprawi odbiór bardzo ładnych modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Fajny. ale taki trochę komiksowy. Moim zdaniem błędem jest waszowanie tych wszystkich materiałowych bambetli. Strasznie to niszczy realizm. Koce, i plecaki nie zbierają czarnego brudu w zakamarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 Serwusik. W dniu 22.12.2018 o 16:12, makinen napisał: Bardzo elegancka kolekcja. Świetnie się to w całości prezentuje. Rzeczywiście podstawka dopełnilaby całości. Razem z Twoimi Jeep’ami fajne stadko. Co teraz na tapecie? Dalej wojska specjalne? Dziękuję. Na razie modele stoją sobie we gablotce, może podstawki wspólnej doczekają się w docelowym własnym M... Aktualnie na macie zagoszczą M151 w ok.10 konfiguracjach, również wojsk specjalnych. 18 godzin temu, Zderzak napisał: Bardzo ładnie to wygląda, proszę o zdjęcia w świetle dziennym. Widać fajne cieniowanie i myślę, że lepsze oświetlenie jeszcze bardziej poprawi odbiór bardzo ładnych modeli . Dziękuję również bardzo. Co do zdjęć w świetle dziennym...obecnie kwateruję w betonowej studni na parterze...wiec o dobre światło dzienne trudno jest nawet w lecie... 12 godzin temu, spiton napisał: Fajny. ale taki trochę komiksowy. Moim zdaniem błędem jest waszowanie tych wszystkich materiałowych bambetli. Strasznie to niszczy realizm. Koce, i plecaki nie zbierają czarnego brudu w zakamarkach. Dziękuję. Mam wrażenie że sztuczne światło i lampa przerysowały troszkę płukankę, okiem nie uzbrojonym wydaje mi się ona bardziej stonowana... Następnym razem użyję innego koloru. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Spotter napisał: Pierwszy bardzo fajny! Podoba mi się zarówno sam pojazd jak i tobołki. Drugi dla mnie troszkę przekolorowany. Jakoś te kolory za żywe, za sztuczne są. Tobołki rewelacja. Szkoda że malucha w zbliżeniu nie pokazałeś. Dziękuję. "Maluszek do obejrzenia o tu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi