Endrju Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Jeśli wierzyć witrynie Scalemates to Academy jest przepakiem Revella. Trudno to zweryfikować dopóki nie zobaczymy ramek a tych na razie nie znalazłem. Informacja na stronie Moje Hobby w tym kontekście niekoniecznie jest wiążąca. Natomiast ACE na 99 % jest przepakiem Revella. Nie zmienia to faktu że czujność trzeba zachować dopóki ktoś nie kupi i rozwieje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja (edytowane) Trzeba pamiętać, że ACE Corp. z Korei, sprzedajaca np. przepaki Revell'a, to nie ACE Models z Ukrainy - producent shortrun'ów. Przemek Edytowane 13 Maja przez PrzemekW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja 6 godzin temu, PrzemekW napisał: Trzeba pamiętać, że ACE Corp. z Korei, sprzedajaca np. przepaki Revell'a, to nie ACE Models z Ukrainy - producent shortrun'ów. Przemek A to ciekawe ok pkt dla was panowie, dowiedziałem się o 2gim ACE, dzięki! Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Skladałem Leclerca z Revlla i po tym co widać to bardzo aż za bardzo są podobne no chyba że mnie oczy zawodzą, pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi