mikemc Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Witam Mój najnowszy projekt. Jest to Faun Elephant SLT-56 Panzer transporter. Jest to dość leciwy zestaw firmy Trumpeter. Jako ładunek no jeden z nowszych zestawów firmy Hobby Boss MAN 5t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Świetne. Droga bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Mnie się podoba ale: więcej fotek, więcej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Ładny, duży model i jeszcze większa podstawka... Podoba się, choć osobiście bardziej na lawecie pasuje mi jakaś gąsienica (np. PHZ 2000) niż Man 4x4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Wow, epicki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Lutego 2019 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2019 Fajny, jedne z nielicznych współczesnych które mnie ruszają, modele ok ale podstawka no troszkę gorzej, ślady kół nie naturalne a w naczepie koła nie są czasem sterowane w czasie skrętu? Przy takim położeniu ciągnika względem naczepy powinny być jego ślady pod naczepą... Można się uśmiechnąć o same fotki MAN 4x4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Ładnie wszystko wyszło. Kupa czasu i roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi