Moses Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Soris napisał: Przecież nie zamawiałeś u mnie żadnych masek do MiG-ów Czy właśnie się sprzedałeś że robisz maski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Moses napisał: Czy właśnie się sprzedałeś że robisz maski? To kolega o tym nie wiedział? Połowa "śledzi" z ławicy jest pomalowana z pomocą masek zrobionych przez kolegę @Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Soris napisał: Za szybko Cię pochwaliłem... Dołóż mu, nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 minut temu Autor Share Napisano 29 minut temu 6 godzin temu, Soris napisał: Przecież nie zamawiałeś u mnie żadnych masek do MiG-ów, więc nie rozumiem skąd ta pięciolatka Spokojnie, bez paniki i napinki - mam dla ciebie małą robótkę do MiG-a. Aczkolwiek nie do 21-ego a 29-tego. Jutro wyślę fotosik z opisem sytuacji na PW A tak na marginesie - przytrzymaj trochę tematy temu marudzie z Piły - niech zryżeje do końca . Choć pewnie i tak jak zobaczy najnowsze 104-ki z mojej ławicy to będzie jojczył że też chce takie maski. Pod żadnym pozorem nie udostępniaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 minut temu Autor Share Napisano 28 minut temu 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Dołóż mu, nie zaszkodzi Cóż za mowa nienawiści - trzeba by szepnąć gdzie trzeba, to może otrzymasz w nagrodę miesięczną majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi