Moses Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Soris napisał: Przecież nie zamawiałeś u mnie żadnych masek do MiG-ów Czy właśnie się sprzedałeś że robisz maski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Moses napisał: Czy właśnie się sprzedałeś że robisz maski? To kolega o tym nie wiedział? Połowa "śledzi" z ławicy jest pomalowana z pomocą masek zrobionych przez kolegę @Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Soris napisał: Za szybko Cię pochwaliłem... Dołóż mu, nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Soris napisał: Przecież nie zamawiałeś u mnie żadnych masek do MiG-ów, więc nie rozumiem skąd ta pięciolatka Spokojnie, bez paniki i napinki - mam dla ciebie małą robótkę do MiG-a. Aczkolwiek nie do 21-ego a 29-tego. Jutro wyślę fotosik z opisem sytuacji na PW A tak na marginesie - przytrzymaj trochę tematy temu marudzie z Piły - niech zryżeje do końca . Choć pewnie i tak jak zobaczy najnowsze 104-ki z mojej ławicy to będzie jojczył że też chce takie maski. Pod żadnym pozorem nie udostępniaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Dołóż mu, nie zaszkodzi Cóż za mowa nienawiści - trzeba by szepnąć gdzie trzeba, to może otrzymasz w nagrodę miesięczną majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi