Dumo Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 (edytowane) Fotki zrobione 2 tygodnie temu, postanowiłem po powrocie je wrzucić... Mały fotomontaż: Pare zdjęć w lepszej jakości: Edytowane 18 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Bardzo fajnie wykonany modelik, podoba mi się. Dobre zdjęcia (troszkę szpeci ta doniczka w tle) Ale mimo to powtarzam super wykonany GMC. Gratuluję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Bardzo ładnie, tylko ta plandeka wg. mnie za bardzo sztuczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Z czego jest ta plandeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Ja myślę, że pewnie z plastiku. Najlepiej jest popróbować z uformowanym i pomalowanym płótnem takie wojskowe plandeki robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Mi właśnie ta plandeka się najbardziej podoba . Moim zdaniem na pewno nie jest z plastiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 No to czekamy aż autor się odezwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Plandeka bardzo pozytywna, tak jak i sam model! Ogólnie duży plus! Jedynie obicia zbyt grube - nie przemawiają do mnie. Fotki lepsze niż kiedyś, ale i tak jeszcze im trochę brakuje (za ciemne)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Trochę za ciemno żeby się wypowiadać, ale plandeka całkiem ładna. Coś te szyby takie matowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2008 Autor Share Napisano 8 Marca 2008 Witam co do plandeki jest to chusteczka zamoczona w rozcieńczonym wikolu i pare razy zalakierowana. Następnie pomalowana wycieniowana i na koniec suchy pędzel. Fotki robiłem w słoneczny dzień i dalej są ciemne już sam nie wiem o co chodzi, musze pokombinować z lampami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Fajny pojazd. Z chęcią bym coś takiego miał w swoich zbiorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Fajny pojazd, fajna plandeka, tylko te foty!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Fotki robiłem w słoneczny dzień i dalej są ciemne już sam nie wiem o co chodzi, musze pokombinować z lampami....A wez zesz odpal sobie tego Photoshopa, co? Trzy klikniecia i nieco lepiej wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 No i nie zapominajmy, że fotki o wymiarach 4000 na 3000 pixeli to po prostu skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Mnie sie tylko jedno nie podoba mianowicie to, że nie ma takiego modelu w 1:24/25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Sory chłopaki ale ja i fotografia........ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Fotki z grubsza poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Zakup w sklepie dla plastyków kawałek kolorowanego kartonu-koszt 2-3 zł,kolorki są różne biały,czarny,niebieski i na tym zrób zdjęcia,od razu będzie inaczej wyglądać,bo tak to nie wiem...terakota fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 Wedle życzenia na pierwszej stronie fotki w lepszej jakości Nie są idealne ale teraz coś widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Mmmm...nie ma to jak GMC w 1:72 jest ładne, a w 1:35 piękne model świetnie wykonany, tylko ta plandeka tak troche szpeci mim zdaniem, ale to tylko moje zdanie, jednemu sie podoba, innemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 GMC bardzo efektownie się prezentuję. Szczególnie podoba mi się wykonanie i ułożenie plandeki. Bardzo ożywia model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi