makinen Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 W ramach zajawki... Ale obiecałem sobie, że jak wrócę z urlopu to zanim zabiorę się za tytułowy pojazd, to muszę skończyć to... Zwłaszcza, że za rogiem czai się TO Niech mnie ktoś zmotywuje- zwłaszcza do GROMu- czekam na blaszki do klimatyzatora i to mnie trochę blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Śmiejesz się że mnie, a też Ci trochę nieskończonych tematów zostało... Jeszcze chyba zapomniałeś o unimogu..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2019 2 minuty temu, mandrivecs napisał: Śmiejesz się że mnie, a też Ci trochę nieskończonych tematów zostało... Jeszcze chyba zapomniałeś o unimogu..! Wiedziałem, ze się odezwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 37 minut temu, makinen napisał: Wiedziałem, ze się odezwiesz Przecież znamy się nie od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Strasznie tam piaskowo u Ciebie, za wyjątkiem Rosjanina oczywiście . Może dla przełamania monotonii kolorystycznej, Husky na zielono? Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Husky będzie zdecydowanie piaskowy. Z zielonych to powstaje hardtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Łoo, przegapiłem, rzuć pan wszystko i jedź w Biesz..., znaczy bierz się za Husky'ego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 Stan na dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Meng powinien jakiegoś humvee wymyśleć! A Husky super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Piotrek - pytanie do wcześniejszego zdjęcia... To MAT-V z ZPU na pace to dla kogo jeździło i gdzie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 37 minut temu, mandrivecs napisał: Piotrek - pytanie do wcześniejszego zdjęcia... To MAT-V z ZPU na pace to dla kogo jeździło i gdzie..? Wojna w Jemenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Masz info, jak to tam trafiło i po której stronie walczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Moge prosic od zblizenie na kabelki? Skad i dokad ida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 (edytowane) https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/234961716-navistar-international-mxt-mv-husky-tsv/ Korzystałem z tego, więc jak zobaczysz- 100% pewności nie mam, jak idą kable od elektroniki. Pod sufitem jest do ogarnięcia. Edytowane 27 Maja 2019 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2019 Koła do poprawki- reszta po washu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 Klasyka gatunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 Robiłeś czarnym washem czy ciemno-brązowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2019 Brąz do pojazdów OiF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2019 Husky po kalkach i matowym lakierze. Teraz czas na magisterkę z kabli na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi