Rektor Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 (edytowane) Tak też wnioskowałem dając śmieszka. Modele panaDespoty uznaję za wzorcowe dla swoich przyszłych wyzwań. Trzymaj pion i poziom! Edytowane 19 Września 2019 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 (edytowane) Panowie szybkie pytanie, bo miszom farby i zacząłem się właśnie zastanawiać. Przejścia miedzy RLM 74 i 75 powinny być ostre malowane w tej skali od taśmy, czy miękkie np. malowane po wałeczku z blutacka? Edytowane 21 Września 2019 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Miękkie przejścia pomiędzy 74, 75 i 76. Jeśli potrafisz w skali, to nawet od ręki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Ano właśnie mbrnnr - u Ciebie RLM 74 wygląda zupełnie inaczej niż mój RLM 74 od Gunze. Czy ten mój gunze jest jakiś lewy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Gunziaki są bardziej szare oidp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 Co producent to inne odcienie. Vallejo też odstaje. Osobiście najbardziej drażni mnie ich RLM 76, taki jakiś zbyt bajkowo błękitny. Wracając do meśka, takie malunki wyszły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Jak się cieszę że maluję gunziakami, poza kolorami nie pasuje mi falbanka na kadłubie. Masz zdjęcie , tam to wygląda inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Fajnie, choć IMHO przejście między RLM 76 a 74 i 75 na kadłubie nie powinno być tak ostre. A tym bardziej falbankowe. Ale jeśli masz konkretne zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 25 Września 2019 Autor Share Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Poprawiłem trochę przejście między RLM 76 a 74/75. Wymalowałem też od szablonów oznaczenia jakich nie mam w kalkach. Teraz błysk i kalki Edytowane 25 Września 2019 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 16 godzin temu, panDespota napisał: Poprawiłem trochę przejście między RLM 76 a 74/75. Wymalowałem też od szablonów oznaczenia jakich nie mam w kalkach. Teraz błysk i kalki 16 godzin temu, panDespota napisał: No i o to mi chodziło Jak robisz szablony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 4 godziny temu, GreGG24 napisał: Jak robisz szablony? Używam folii oromask 810 a wycina mi znajomy na ploterze. Różnie wychodzi, w zależności w jakim stanie ma nóż. Tutaj założony przeze mnie wątek z innego forum https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=76&t=85996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 Błysk plus kalki. Wielkie podziękowania dla Xmen za godła JG27 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 Skończony. Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi