krzychu83 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 (edited) Witam Najnowszy mój ulep - BRDM 2 (wczesny), trumpeter + eduard i kalki YnoT Wojsko Polskie, lata 60te Pozdrawiam Edited May 13, 2019 by krzychu83 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Ale fajny, nie przepadam za brdymami, ale tego naprawde fajnie sie oglada. Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Bardzo mi się podoba wykonanie, świetne zużyty... Tylko jedno "ale": w takim stanie to raczej eksponat muzealny. Za taki stan maszyny w jednostce to załoga dostała by miesiąc w Orzyszu. Mogło toto nie jeździć, ale miało wyglądać paradnie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 ech...jak czysty źle, jak ubrudzony też źle...Jak kleić, jak kleić??? Wiem o co chodzi, aczkolwiek oprócz odrobiny rdzy na tłumikach nie ma jej ani grama, tylko odbicia i brud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 A ja też zapytam: Czy modelarstwo daje Ci jeszcze uciechę? Kleisz dla ludzi, czy dla siebie? Jeżeli przeszkadza Ci w osiąganiu spokoju i spełnienia - rzuć to! Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu modelarskich i nie tylko modelarskich sukcesów. Robert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 (edited) Robercie, pisałem to z nutką ironii Każdy modelarz spojrzy na model z innej perspektywy i ja to szanuje Edited May 14, 2019 by krzychu83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Mnie się podoba. Choć sam pojazd brzydki jak cholera to wykonanie super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 pomalowany pierwsza klasa - mnie się podoba. Gratuluję udanego projektu. Moja rada - KLEIĆ dalej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 ładnie wykonany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFM Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Bardzo ładny model. Jedno tylko ale... Piła ładnie metalowa, łopata ładnie metalowa a łom zielony...?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts