krzychu83 Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 (edytowane) Witam Najnowszy mój ulep - BRDM 2 (wczesny), trumpeter + eduard i kalki YnoT Wojsko Polskie, lata 60te Pozdrawiam Edytowane 13 Maja 2019 przez krzychu83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Ale fajny, nie przepadam za brdymami, ale tego naprawde fajnie sie oglada. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Bardzo mi się podoba wykonanie, świetne zużyty... Tylko jedno "ale": w takim stanie to raczej eksponat muzealny. Za taki stan maszyny w jednostce to załoga dostała by miesiąc w Orzyszu. Mogło toto nie jeździć, ale miało wyglądać paradnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Maja 2019 Autor Share Napisano 13 Maja 2019 ech...jak czysty źle, jak ubrudzony też źle...Jak kleić, jak kleić??? Wiem o co chodzi, aczkolwiek oprócz odrobiny rdzy na tłumikach nie ma jej ani grama, tylko odbicia i brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 A ja też zapytam: Czy modelarstwo daje Ci jeszcze uciechę? Kleisz dla ludzi, czy dla siebie? Jeżeli przeszkadza Ci w osiąganiu spokoju i spełnienia - rzuć to! Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu modelarskich i nie tylko modelarskich sukcesów. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 14 Maja 2019 Autor Share Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Robercie, pisałem to z nutką ironii Każdy modelarz spojrzy na model z innej perspektywy i ja to szanuje Edytowane 14 Maja 2019 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Mnie się podoba. Choć sam pojazd brzydki jak cholera to wykonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 pomalowany pierwsza klasa - mnie się podoba. Gratuluję udanego projektu. Moja rada - KLEIĆ dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 ładnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Bardzo ładny model. Jedno tylko ale... Piła ładnie metalowa, łopata ładnie metalowa a łom zielony...?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi