Baas ArK Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Co jeden to lepszy. Z jednej strony szkoda, że ta "telenowela" niedługo się skończy, a z drugiej nie mogę się doczekać rodzinnej foty całej siódemki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 2 minuty temu, Baas ArK napisał: Co jeden to lepszy. Z jednej strony szkoda, że ta "telenowela" niedługo się skończy, a z drugiej nie mogę się doczekać rodzinnej foty całej siódemki. Dzięki... No co zrobić... Trzech jeszcze zostało, to trochę zabawy będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Realistyczne pomalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Dzięki. Chciałbym też kiedyś się nauczyć bardziej komiksowego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Brawo, brawo...mędziłem o kolorze koszuli, ale jak zwykle po mistrzowsku wyszło! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 15 godzin temu, Marcin M. napisał: Dzięki... No co zrobić... Trzech jeszcze zostało, to trochę zabawy będzie . a ja jeszcze widziałem taki filmy "dirty dozen" Nie żebym namawiał ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 27 minut temu, Klapouch napisał: a ja jeszcze widziałem taki filmy "dirty dozen" Nie żebym namawiał ... Taa, znajdź sposób, żeby wydawcę namówić - oprócz paru bohaterów charakterystycznych (Telly, Bronson), reszta jest mało rozpoznawalna na pierwszy rzut oka, przez co interes jest ryzykowny. Marzę o kolekcji z serialu MASH. myszaty - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 7 minut temu, Marcin M. napisał: Marzę o kolekcji z serialu MASH. Oo... to też by było coś fajnego !!! Już widzę jak kombinujesz którą stylówkę Klingera namalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Lutego 2021 Autor Share Napisano 21 Lutego 2021 Szósty. "One. There was a time when I'd have gotten all three..." Przy każdym kolejnym popiersiu z tej serii mam szansę uczyć się czegoś nowego. Tutaj byłem zmuszony spróbować cieniowania białego koloru i free-handu w postaci paseczków na kamizelce. Chyba najlepiej odwzorowany z całej dotychczasowej ekipy. Zadowolony jestem też z malowania oczu. M. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Bez ściemy, rewelacyjnie wyszło, są coraz lepsi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Rewelacyjnie. Szczególnie ubranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Pan Robert Vaughn byłby zachwycony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2021 Przedostatni z bohaterów. Bandito ale sympatyczny. "If God didn't want them sheared, he would not have made them sheep." Kolejna okazja do poćwiczenia malowania odręcznego - hafcik na kamizelce i trochę dodatków w postaci paska pod brodą i sznurka na kapeluszu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Czerwca 2021 Share Napisano 3 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Czerwca 2021 Share Napisano 21 Czerwca 2021 (edytowane) mały przypominacz o podmianie tabliczki z błędem Edytowane 21 Czerwca 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2021 2 godziny temu, M.A.V. napisał: mały przypominacz o podmianie tabliczki z błędem Spokowodza. Do końca miesiąca dostanę nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 Przy ostatnich dwóch figurkach aż mnie zatkało, tak dobrze wyszły. Twarze i szaty na wysokim poziomie. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2021 Po dwóch latach, trzech miesiącach i siedmiu dniach. "...But who made us the way we are, huh? Men with guns. Men like Calvera, and men like you... and now me..." Ostatni z pistoleros. Jedyny, któremu udało się znaleźć spokojną przystań. I kobietę. Uciekał od bycia chłopem małorolnym, a jednak zdecydował się nim zostać. Najwięcej kłopotów przysporzyło mi samo przygotowanie figurki. Forma, z której została wykonana była na wykończeniu, właściwie to ostatni odlew. Mnóstwo nadlewek, fanarów i resztek silikonu w zakamarkach. Poprawiłem kapelusz, prostując nieco rondo. Pomalowany akrylami. Dziękuję Kolegom za wspólną pracę, komentarze, cenne rady. Pozdrawiam, Marcin. ...to be continued... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Chico wygląda bardziej dojrzale niż w filmie . Nie żebym krytykował, bo sam figurek nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2021 7 godzin temu, Baas ArK napisał: Chico wygląda bardziej dojrzale niż w filmie Fakt, już to wspominałem, oni wszyscy trochę wieku nie trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 (edytowane) Zwłaszcza Eli Edytowane 4 Lipca 2021 przez Piotr Dmitruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Lipca 2021 Autor Share Napisano 5 Lipca 2021 Na X. Bałtyckim Festiwalu Modelarskim. Drugie miejsce w kategorii popiersia. Zdjęcia: Marcin Torbiński (1), Stanisław Kałuża (2). Film GPmu No i cóż.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Lipca 2021 Share Napisano 5 Lipca 2021 Gratuluję! Należało Ci się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lipca 2021 Share Napisano 5 Lipca 2021 świetne to zbiorowe zdjęcie było warto czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi