Marudek Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Hej, Długo nie mogłem się zabrać za zrobienie galerii. Ale już jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Podobnie jak "Danutę" też oglądałem na Babarybie. Gratki za filigranową robotę. I niestety po raz kolejny potwierdza się, że "macro" wrogiem modelarza. Kalki to raczej pancerne, wyglądają jak jakiś twór samoprzylepny. Rzeźba na skrzydle ładna ale krawędź spływu to trochę nie wyszła. I ten kurz i paproszki jakoś nie wyglądają najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2019 Hej, Te paprochy i kocie kłaki zauważyłem dopiero jak wyświetliłem zdjęcia na kompie... Ślepy już jestem. Kalki niestety z zestawu... I tak odcinałem kilometry kwadratowe filmu, a naklejałem same litery... Do RWD-6 w 144 mam ładniejsze kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Duży plus za tematykę. Fajnie, że podjąłeś się zrobiena tego RWD tym bardziej, że zestaw jest badziewny. Udało Ci się zrobić całkiem sympatyczny modelik. Kalka trochę pancerna na kadłubie, na skrzydłach wyszła dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 super, że zrobiłeś tego erwudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 22 Czerwca 2019 Share Napisano 22 Czerwca 2019 Gratulacje ukończenia tego modelu. Z pewnością kosztowało to również sporo wysiłku psychicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Bardzo miło, że na forum jest prezentowany kolejny model zaliczany do kategorii vintage. Cieszę się, że zbudowałeś ten model z poczciwego zestawu ZTS Plastyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Zbudowałeś świetny model z... nieczego. ZTS Plastyk dostarczył jedynie pudełko i jakieś plastikowe elementy. BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi