BRAVO112 Posted February 8 Share Posted February 8 a ja polecam Revellowskiego Mastera Mam go juz kilka lat i jestem b. zadowolony Napisalem to i sprawdzilem cene u Revella - i mnie zamurowalo za swoj placilem( ca. 7 lat temu) 259 Eu - obecna cena to 399 - chyba ich wszystkich potegowalo a wiec szukaj jednak czegos innego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted May 4 Share Posted May 4 I dziś mój zdechł Adler ad5000 z 2017 r. Po napompowaniu ponownie się zał. i plama na podłodze. Zbiornik przerdzewial na dnie, mimo, że czesto odkręcałem zawór i nic nigdy nie wyleciało. Okazało się, że wokół zaworu zrobił się "kołnierz" z brudu, rdzy kamienia ? I dlatego nigdy nic nie było. Rozumiem, że samej butli nie kupię ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted May 4 Share Posted May 4 Nie dam sobie głowy uciąć, ale na aliexpress kiedyś widziałem samą butlę ze złączkami, tylko trzeba sprawdzić rozstaw otworów montażowych czy się zgadzają. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted May 4 Share Posted May 4 Znalazłem zbiornik, jutro spróbuję zamówić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulemiot Posted May 9 Share Posted May 9 warto ich zapytać: https://www.aerograf-fengda.pl/pl/searchquery/zbiornik/1/phot/5?url=zbiornik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted May 11 Share Posted May 11 Właśnie tam kupiłem, szybka wysyłka, identyczny jak Adler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts