Bartosz.B Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) zawsze można tak jak się nazywa ta Twoja lupa ? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Mnie pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 No napisalem, lupa okularowa, stomatologiczna x3,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Pytam o dokładną nazwę i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 28 Sierpnia 2019 Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Pardonsik, nie chcialem byc posadzony o spamowanie. Spiesze z wyjasnieniami. Kupilem lupe w firmie Seliga z Lodzi, poniwaz byla to seria wycofywana to byla troche tansza. Niestety nie mam nazwy, sprawdzilem rachunek i tam nazwy tez nie ma. Ceny tych lup sa rozne, te z lodzi nie sa az tak drogie, mowie o x3.5. X6 to juz wydatek 300 euro. U nich na stronie mozesz zobaczyc co maja aktualnie, mozesz zapytac czy maja jeszcze takie jak ja kupilem. Mam nadzieje, ze rozjasnilem nieco sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Września 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Września 2019 Witam. Panowie "chyba" kupiłem w hlj drewniany pokład do Bismarcka. Jak widać widnieje "In stock 3-5days" Dodałem do koszyka, doszedłem do wpłaty przez Pay-pal i z konta ściągnęło mi tylko 4,05zł. Produkt został dodany do "Private warehouse". Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi? Czy "In stock 3-5days" oznacza że ściągną go na magazyn od 3 do 5dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysztek92 Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Z tego co się orientuje, to produkt został dodany do prywatnego magazynu w sklepie. Pewnie go ściągną jak zakupisz cały produkt i złożysz zamówienie z wysyłka. Ale mogę się mylić. PS. na Ebayu można znaleźć pokład za 70 zł z wysyłka Edytowane 12 Września 2019 przez Krysztek92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Września 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Września 2019 Godzinę temu, Krysztek92 napisał: Pewnie go ściągną jak zakupisz cały produkt i złożysz zamówienie z wysyłka. A jak mam go zakupić, jak wcześniej już dodałem go do koszyka i dałem zapłać, a on został przeniesionu do magazynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysztek92 Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Jak ja chciałem zakupić model który aktualnie był na stanie w sklepie przy zakupie pytali mnie czy chce go kupić czy przenieść do swojego magazynu. Może jest tak że kupiłeś, pobrali % od zakupu i jak do nich dojdzie będziesz mógł podjąć decyzje co dalej czy wysyłka czy w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Września 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Września 2019 Ok. Już się wszystko wyjaśniło. Przesyłka została wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Września 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Września 2019 Pokład dotarł w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 To koncz co masz na warsztacie i za łódkę się bierz, a najlepiej to dołącz przed tym bismarckiem do naszego skromnego projektu, powinno pomóc Ci to ogarnąć ten dość skaplikowany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Września 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Września 2019 To jest nowy projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Będzie za nie całe 5 godzin wszystko ogłoszone, zapraszamy do udziału dobrowolnie lub pod przymusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Września 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Września 2019 Ok przemyślę to. Dzięki za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi