Daniel_ Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Superancko Czy korek wlewu paliwa będzie miał blaszkowe elementy? Edytowane 22 Września 2019 przez Daniel_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Już ma, Danielu Dziś może zrobię instalację paliwową Edytowane 22 Września 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 (edytowane) I po kolejnych poprawkach. Czasem mam wrażenie, że zamiast iść do przodu, cofam się. Uważni obserwatorzy zauważą elementy, które zostały poprawione Edytowane 23 Września 2019 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Mój typ w konkursie "Znajdź szczegóły" to obudowa światła stop (wyższa i węższa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 1 godzinę temu, Daniel_ napisał: Mój typ w konkursie "Znajdź szczegóły" to obudowa światła stop (wyższa i węższa) Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Grzegorz, masakrujesz tym warsztatem. Mając na uwadze, że to Twój drugi humvee to szacun wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Września 2019 Autor Share Napisano 25 Września 2019 Dzięki Mariusz. A tymczasem koło zapasowe sobie zawisło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 Co ma wisieć nie utonie Pamiętaj jeszcze o klamce na klapie bagażnika... i chlapaczach z tyłu przy zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 Czy blaszki na klapie bagażnika to Eduard? proszę o zbliżenie kształu wygięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Września 2019 Autor Share Napisano 25 Września 2019 7 minut temu, Daniel_ napisał: Czy blaszki na klapie bagażnika to Eduard? proszę o zbliżenie kształu wygięcia . Nie, to nie Eduard.To Bronco. Niestety okazały sie troszkę nie wymiarowe. Na szczęście mam blaszki Eduarda i zrobię podmiankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 Pytam ,bo wyglądają bardzo dobrze . Ja wklejałem ostatnio Eduard i z tego co widzę to Bronco są lepsze. Opisałem to na forum humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 27 Września 2019 Autor Share Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Jedziemy dalej. Początki nagrzewnicy Edytowane 27 Września 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Chapeau bas - tyle w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 O tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 Dzięki Panowie. A tak mi wyszła nagrzewnica. Trzeba jeszcze trochę śrubek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 Ciąg dalszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 A ja wrócę do Webasto - znajdzie się tylko w M1043, czy w każdym polskim Humvee? - pytam pod kątem rozpoczynanego M1025/26 w wersji Gromu-Afganistan, dodawać tam, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 (edytowane) Odpowiedź brzmi: nie. Edytowane 1 Października 2019 przez Zderzak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 Pierwsza próba z wieżyczką, a konkretnie tylną płytą. Niestety, nie jest to to, co chciałem osiągnąć i dlatego dziś będę zaczynał wszystko od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 o jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 17 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2020 Kontynuacja tematu po dłuższej przerwie, związanej z powrotem do kraju. Deska rozdzielcza, a raczej to co się pod nią dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 Tumak-2 po restarcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi