kryspacz Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Robota przednia! Ale, ale - czy tylko ja widzę z tyłu biały kaloryfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 6 Maja 2020 Autor Share Napisano 6 Maja 2020 W dniu 4.05.2020 o 22:44, kryspacz napisał: Ale, ale - czy tylko ja widzę z tyłu biały kaloryfer? No cóż, chyba załodze nagrzewnica nie wystarczała, to wstawili kaloryfer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 18 Maja 2020 Autor Share Napisano 18 Maja 2020 Początek mordęgi. Klatka osłaniająca podwozie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2020 No i tak sobie dziergam, a końca nie widać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Czerwca 2020 Share Napisano 29 Czerwca 2020 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2020 Share Napisano 29 Czerwca 2020 18 minut temu, Bengal napisał: Elegancko no ba ! takie rękodzieło zawsze godne podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 7 godzin temu, M.A.V. napisał: no ba ! takie rękodzieło zawsze godne podziwu A @Grzegorz Grabowski się dopiero rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Restart całości to ból, ale ból warty zniesienia - i obrotnica, i wieża zdecydowanie na plus w porównaniu z wersją 1.0, a i tamte nie były złe! Dawaj dalej, nie czas na urlopy, wakacje, zwiększaj tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 14 Lipca 2022 Autor Share Napisano 14 Lipca 2022 Taka niespodzianka . Merkava już poskładana, czekam tylko na blaszki do niej, które obiecał wytrawić mi Kolega Tomasz, oraz na nowy aerograf. Obiecałem sobie, że teraz poniżej H&S Ultra nie schodzę, ale jednak potrzebne są na to fundusze. Pomyślałem, więc, że w oczekiwaniu na te gadżety, może by tak.... . No i na początek Kuna, dostała nawet nowe koła Teraz będę zamawiał profile żeby odbudować stelaż pod tarcze , który niestety rozleciał się w drobny mak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 oooo Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 No! To jest doskonała wiadomość. Będę Cię pilnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 Super Grzegorz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 aż mnie teraz korci by rozpocząć tego ukraińca hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 Na czasie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 2 minuty temu, mandrivecs napisał: Na czasie..! z Twoją konwersją jak dobrze pamiętam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 14 Lipca 2022 Autor Share Napisano 14 Lipca 2022 6 minut temu, Bengal napisał: aż mnie teraz korci by rozpocząć tego ukraińca hmmm A jak wybrniesz z tych kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 To bieżnik z modelu M 1114 Bronco, na feldze od M1151 Academy. Koła Bronco są trójdzielne, jest szansa wyciąć felgę i dopasować do M1151. Albo pominąć taki szczegół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 7 minut temu, Bengal napisał: z Twoją konwersją jak dobrze pamiętam hehe Mam jeszcze jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 17 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: A jak wybrniesz z tych kół? 14 minut temu, mandrivecs napisał: To bieżnik z modelu M 1114 Bronco, na feldze od M1151 Academy. Koła Bronco są trójdzielne, jest szansa wyciąć felgę i dopasować do M1151. Albo pominąć taki szczegół... dobra, przypomniało mi się czemu wtedy odpuściłem ten projekt dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 16 Lipca 2022 Autor Share Napisano 16 Lipca 2022 No i żeby nie było, że to chwilowy zapał, zaczęła się dłubania. Zrobiłem nagrzewnicę. Jeszcze bez węża, bo zastanawiam się, czy nie za bardzo wystaje spod deski rozdzielczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 To chyba 3 podejście do tematu? Dobrze liczę Grześ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 16 Lipca 2022 Autor Share Napisano 16 Lipca 2022 (edytowane) 7 minut temu, mandrivecs napisał: To chyba 3 podejście do tematu? Dobrze liczę Grześ? Licząc długa przerwę jaką sobie zrobiłem z tym modelem, to tak. Zgadza się, podchodzę trzeci raz. Edytowane 16 Lipca 2022 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 To teraz do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 16 Lipca 2022 Autor Share Napisano 16 Lipca 2022 Nie będę się zarzekał, obiecywał i przysięgał, ale zrobię co się da, żeby wreszcie Merkava, Tumak i Rosomak, ujrzały światło dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 24 Lipca 2022 Autor Share Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) No i odradza się, jak Feniks z popiołów. Stelaż pod tarczę, prawie gotowy Edytowane 24 Lipca 2022 przez Grzegorz Grabowski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi