GreGG24 Napisano 15 Lipca 2019 Share Napisano 15 Lipca 2019 W ramach nowego projektu zabrałem się za równoległą budowę dwóch Bf 109 E z Tamiyi, popularnie Emilami zwanych. Jeden z nich prezentuję w tej galerii. Model nosi malowanie z 7 grupy myśliwskiej Królewskich Rumuńskich SIł Powietrznych (Aeronautica Regala Romana, ARR) z frontu wschodniego. Model wykonany "z pudła", malowany farbami Mr Hobby C i H. Kalkomanie wykonane na zamówienie przez Mr Decal. Zapraszam do komentowania, szczególnie wiecznych malkonentów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Lipca 2019 Share Napisano 15 Lipca 2019 Fajny jest.Duży plus za temat.To teraz do kompletu Jugol i Bułgar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 16 Lipca 2019 Autor Share Napisano 16 Lipca 2019 14 godzin temu, Xmen napisał: Fajny jest.Duży plus za temat.To teraz do kompletu Jugol i Bułgar. Dzięki. Kalkomanie do Bułgara i Szwajcara mam. Jugosłowiańskich jeszcze nie. A słowackiego właśnie wstawiam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 16 Lipca 2019 Share Napisano 16 Lipca 2019 Bardzo fajny, podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca 2019 Share Napisano 16 Lipca 2019 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 16 Lipca 2019 Share Napisano 16 Lipca 2019 ...a to E-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 17 Lipca 2019 Autor Share Napisano 17 Lipca 2019 11 godzin temu, Abominus napisał: ...a to E-3 Wyjściowo obydwa modele to Tamiya Bf 109 E-3. Te rumuńskie Bf 109 również były dostarczane w standardzie E-3 i aktualizowane polowo do E-7, ale nie we wszystkich wymieniano owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 19 Lipca 2019 Share Napisano 19 Lipca 2019 Fajny, mam w planach takiego w 48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Fajne letadło i model tyż fajny, podobają mi się ślady eksploatacji. Rzadko w ogóle widuję rumuńskie malowanie na modelach...skąd te kalki? 0 Któż jest producentem? <----OK, odnalazłem warstat i już wiem Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez LordDisneyland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Ładny. Mocno wyeksploatowany, ale naprawdę dobrze wyszedł. No i ciekawy temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi