Adamerio Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 Armatka FtF + koła żywiczne TankModels wraz z kalkami, malowane farbami Hataka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 Super malenstwo, bardzo mi sie podoba, jedyne drobne "ale" to moze opony troche za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 Koła i grzybki-halucynki robią robotę, ciekawe czy świat się po nich pomniejsza 72 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Ogólnie bardzo fajnie. Tylko ogony lemiesza masz w pozycji do holowania - na stanowisku ogniowym powinny być obrócone i wbite w podłoże. Inaczej odrzut przetoczy haubicę do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Rzuć palenie będziesz mieć rocznie więcej na farby.modele itp.Fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2019 7 godzin temu, push-up78 napisał: Rzuć palenie będziesz mieć rocznie więcej na farby.modele itp.Fajne. Nigdy nie paliłem i nie zamierzam D Papieros wzięty od znajomego - trzymam go tylko do zdjęć dla oddania rozmiarów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 koła zrobiły robotę, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Model też mi się podoba. Jednak jedno pytanie: czy opony nie powinny być założone odwrotnie (chodzi o kierunek bieżnika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 Tak jak piszesz, opony powinny być na odwrót - zorientowałem się już po przyklejeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Świetna praca! Uwagi Kolegów- jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi