makinen Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Bawię się ostatnimi czasy w figurki. Master Box/Legend/Airborne Miniatures/Black Dog 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Jak na zdjęcia z perspektywy którą wybrałeś, to całość wygląda bardzo dobrze... Chciałbym zobaczyć zbliżenia figurek i szczegóły malowania kamo i twarzy, jeśli można to poproszę..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Podoba mi się, figurki ładnie pomalowane, temat ciekawy. Ale powiedz mi Piotrek proszę, skoro to modelarstwo redukcyjne, to jakim cudem dopuściłeś do jednej scenki jednocześnie ludzi w okularach przeciwsłonecznych i noktowizji na oczach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 23 minuty temu, Zderzak napisał: Podoba mi się, figurki ładnie pomalowane, temat ciekawy. Ale powiedz mi Piotrek proszę, skoro to modelarstwo redukcyjne, to jakim cudem dopuściłeś do jednej scenki jednocześnie ludzi w okularach przeciwsłonecznych i noktowizji na oczach? Część wchodzi do budynku, a część nie- poza tym notoryczne problemy z bateriami do noktowizji 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 1 minutę temu, makinen napisał: Część wchodzi do budynku, a część nie- poza tym notoryczne problemy z bateriami do noktowizji Wiesz, że tego tłumaczenia nie kupię Kurde, takie fajne wykonanie aż zasługuje na lepszą merytorykę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 Taka fanaberia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_ Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Bardzo ładny zestaw . Figurki wyglądają na bardzo szczegółowe, np. bieżnik na obuwiu jak i inne detale. Czy podłoże sypnięte pigmentami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Mistrzostwo ! Klasa światowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited) Scenka prosta i świetna, nie przeładowana, malowanie bomba. Budynek wyrób własny? W dniu 26.09.2019 o 18:51, Zderzak napisał: jakim cudem dopuściłeś do jednej scenki jednocześnie ludzi w okularach przeciwsłonecznych i noktowizji na oczach? A skąd pewność, ze to okulary przeciwsłoneczne? Może to niewidomy? Edited September 30, 2019 by kryspacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 niby trochę gęsto, ale wszystko pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts