jpl Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Witam Was ponownie, tym razem na warsztat trafia nowość od IBG. Jak zazwyczaj, na początku historia i inbox, choć, rzecz jasna, na elementy modelu napatrzycie się, mam nadzieję, przy okazji sklejania. Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamp Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Bardzo pożyteczna prezentacja , a modele P-11 w obcych barwach chętnie zobaczę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usul Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Ja wszystkie Twoje filmy chłonę, nie inaczej jest i tym razem, siedzę i obserwuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 (edited) Tylko żeby jeszcze była cała budowa zrobiona zgodnie z warsztatem i sensownymi modelami. Jest tyle ciekawych modeli a wybiera jakieś niszowe tematy - chocy z drugiej strony to też dobrze. Naprawde @jpl nie rozważałeś klasycznego warsztatu z fotkami, pytaniami itp.? Serio pytam. Ten model to na tydzień roboty. Edited October 5, 2019 by Mates Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 14 godzin temu, Mates napisał: Tylko żeby jeszcze była cała budowa zrobiona zgodnie z warsztatem i sensownymi modelami. Jest tyle ciekawych modeli a wybiera jakieś niszowe tematy - chocy z drugiej strony to też dobrze. Naprawde @jpl nie rozważałeś klasycznego warsztatu z fotkami, pytaniami itp.? Serio pytam. Ten model to na tydzień roboty. Tydzień to chyba jak sie ma wolne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 (edited) Bardzo dziękuję za zainteresowanie. @Mates: na razie warsztaty będą prowadzone tak, jak dotychczas. Ale nie wykluczam takiej zmiany w przyszłości. A tego, czy jest na tydzień roboty... to zależy właśnie od tego, ile ma się czasu. Poza tym ja jednak muszę robić dość powoli - jak zaczynam się spieszyć, to jakość prac wyraźnie spada. Niemniej, dzięki za uwagi - zawsze powtarzam, że jak coś, to pisać. Edited October 10, 2019 by jpl Dodanie informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 40 minut temu, jpl napisał: Mates: na razie warsztaty będą prowadzone tak, jak dotychczas. Ja w sumie podzielam zdanie Matesa . To forum przemawia do mnie raczej w formie obrazkowej . A chętnie zobaczyłbym coś od Ciebie na zdjęciach . Filmy potrzebują trochę czasu , którego zawsze brakuje . Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted October 11, 2019 Author Share Posted October 11, 2019 Dobrze, zastanowię się jeszcze. Może na początek wrócę do tradycyjnych galerii końcowych tutaj? Tymczasem budowa rozpoczęta. Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted October 18, 2019 Author Share Posted October 18, 2019 No to teraz ciąg dalszy. Zapraszam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted October 25, 2019 Author Share Posted October 25, 2019 Dobrze, "jedenastka" pomalowana. Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsynth Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 ... Arma Hobby czy IBG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSza Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 W pierwszym poście widać pudełko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsynth Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 3 godziny temu, MiSza napisał: W pierwszym poście widać pudełko... Pytam o ostatni film, na wstępie jest mowa o Arma Hobby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Zdaje się, że autor się przejęzyczył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 To jest IBG Models. Musiałem się pomylić, jeśli się powiedziałem inaczej. Tymczasem ciąg dalszy. Zapraszam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 OK, zatem pora na finał! Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts