jpl Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Witam Was ponownie, tym razem na warsztat trafia nowość od IBG. Jak zazwyczaj, na początku historia i inbox, choć, rzecz jasna, na elementy modelu napatrzycie się, mam nadzieję, przy okazji sklejania. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Bardzo pożyteczna prezentacja , a modele P-11 w obcych barwach chętnie zobaczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Ja wszystkie Twoje filmy chłonę, nie inaczej jest i tym razem, siedzę i obserwuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 (edytowane) Tylko żeby jeszcze była cała budowa zrobiona zgodnie z warsztatem i sensownymi modelami. Jest tyle ciekawych modeli a wybiera jakieś niszowe tematy - chocy z drugiej strony to też dobrze. Naprawde @jpl nie rozważałeś klasycznego warsztatu z fotkami, pytaniami itp.? Serio pytam. Ten model to na tydzień roboty. Edytowane 5 Października 2019 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 14 godzin temu, Mates napisał: Tylko żeby jeszcze była cała budowa zrobiona zgodnie z warsztatem i sensownymi modelami. Jest tyle ciekawych modeli a wybiera jakieś niszowe tematy - chocy z drugiej strony to też dobrze. Naprawde @jpl nie rozważałeś klasycznego warsztatu z fotkami, pytaniami itp.? Serio pytam. Ten model to na tydzień roboty. Tydzień to chyba jak sie ma wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Bardzo dziękuję za zainteresowanie. @Mates: na razie warsztaty będą prowadzone tak, jak dotychczas. Ale nie wykluczam takiej zmiany w przyszłości. A tego, czy jest na tydzień roboty... to zależy właśnie od tego, ile ma się czasu. Poza tym ja jednak muszę robić dość powoli - jak zaczynam się spieszyć, to jakość prac wyraźnie spada. Niemniej, dzięki za uwagi - zawsze powtarzam, że jak coś, to pisać. Edytowane 10 Października 2019 przez jpl Dodanie informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 40 minut temu, jpl napisał: Mates: na razie warsztaty będą prowadzone tak, jak dotychczas. Ja w sumie podzielam zdanie Matesa . To forum przemawia do mnie raczej w formie obrazkowej . A chętnie zobaczyłbym coś od Ciebie na zdjęciach . Filmy potrzebują trochę czasu , którego zawsze brakuje . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 11 Października 2019 Autor Share Napisano 11 Października 2019 Dobrze, zastanowię się jeszcze. Może na początek wrócę do tradycyjnych galerii końcowych tutaj? Tymczasem budowa rozpoczęta. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Października 2019 Autor Share Napisano 18 Października 2019 No to teraz ciąg dalszy. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Października 2019 Autor Share Napisano 25 Października 2019 Dobrze, "jedenastka" pomalowana. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsynth Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 ... Arma Hobby czy IBG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 W pierwszym poście widać pudełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsynth Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 3 godziny temu, MiSza napisał: W pierwszym poście widać pudełko... Pytam o ostatni film, na wstępie jest mowa o Arma Hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Zdaje się, że autor się przejęzyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 31 Października 2019 Autor Share Napisano 31 Października 2019 To jest IBG Models. Musiałem się pomylić, jeśli się powiedziałem inaczej. Tymczasem ciąg dalszy. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Listopada 2019 Autor Share Napisano 8 Listopada 2019 OK, zatem pora na finał! Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi