abtb Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Witam , dziś do obiadu: "Śledź śródziemnomorski" z 12 grupy 36 Eskadry Myśliwskiej, lotnisko im. Antonio Ramireza w Gioia del Colle, 1978r, Włochy I w związku z tym, że na forum zawitała nowa tradycja robienia fotek od "tej" strony to se cykłem jedną, pamiątkową Smacznego! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Czyżby rodzina śledzi się powiększała ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Ładnie bardzo ładnie .Jeszcze dwa i kolekcja na "Babarybę" gotowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Ładne kamo samolotu którego w zasadzie nie lubię. Mam dużą słabość do zielono-szarego kamuflażu, więc patrzę nieco przez palce na drobne niedoskonałości. Ładnie, starannie pomalowany model, ale brakuje mi jakiegoś nieco bardziej wyrazistego zróżnicowania powierzchni lakierniczej. I nie mówię o weatheringu czy brudzie. Druga sprawa to uzbrojenie: wygląda bardzo dziewiczo, aż prosi się o odrobinę zróżnicowania, jakiegoś panelingu (tak, robi się to także na rakietach) czy cuś. Troszkę te rakiety odstają od samego modelu. No i jeszcze spód: znowu dziewica i brak śladów użytkowania. A tam to już jest brudno i nie ma bata żeby jakiś śladów nie było. Tak czy inaczej, model fajny, pieści wzrok, ale trochę plusów ujemnych też dostrzegam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Mi się bardzo podoba , jak zresztą wszystkie Twoje 104. Z niecierpliwością czekam na następna galerię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Dziękuję za opinie 20 godzin temu, Bengal napisał: Czyżby rodzina śledzi się powiększała ? Tak jak pisałem w pierwszej "śledziowej" galerii - śledź w pojedynkę nie pływa 20 godzin temu, Xmen napisał: Jeszcze dwa i kolekcja na "Babarybę" gotowa. Taki jest mój podstępny plan 19 godzin temu, Solo napisał: więc patrzę nieco przez palce na drobne niedoskonałości. Oj, to dobrze. 19 godzin temu, Solo napisał: jeszcze spód: znowu dziewica i brak śladów użytkowania. Solo, mój kocie, powinieneś się już przyzwyczaić że w moich latawcach to olej i inne paliwa nie ciekną i nie brudzą samolotów. Ot, taki mój mały kaprys. 19 godzin temu, Solo napisał: Druga sprawa to uzbrojenie: I tu się z Tobą zgodzę. Miało być Edkowe ale sklep MH to słaby dostawca uzbrojenia i moje zapotrzebowanie na Sidewintery (12 szt) obiecali spełnić dopiero na przełomie października/listopada (czyli po jakichś 1,5 miesiąca od zamówienia).- a na taką stratę czasu to se pozwolić nie mogę, na czas musimy patrzeć po gospodarsku ( że tak zacytuję klasyka) Tak więc wykorzystałem zapasy ze starej hasy a ono takie se i tak samo podszedłem do malowania. Trochę za mocno na biało i w ogóle. Powiedzmy, że to uzbrojenie zastępcze Może się zmieni przy okazji. ( z akcentem na "może") 17 godzin temu, lesio-69 napisał: Z niecierpliwością czekam na następna galerię. Już niedługo, a właściwie za chwilę 13 godzin temu, tlb napisał: Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 Bardzo ładna F-104ka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi