Grzes Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Jak na torturach w Kingsajzie... 45! I na maxa go! 33 minuty temu, Mitrandir napisał: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Hekum kejkum, Olo ratuj !!!!! Jak ugryźć??? Powoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Jestem pod wrażeniem.....piękny model....a,że tak zapytam,nie żebym tam dociekał....a co to jest "węgierski krokodyl"?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Sławekb napisał: a co to jest "węgierski krokodyl"? Zamieściłbym fotkę oryginału ale "nie wolno" pod rygorem wymierzenia kary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 O tego chodziło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Kolega nie naciska, bo mnie bardzo korci. Ale jesteś blisko, gadzina właściwa. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 No dobra, ale to dopiero pomysł, szukam możliwości realizacji... Więc bez spekulacji ... chodzi o tego Hinda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Pierwsi odważni już byli https://www.kampfgruppe144.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=4717 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Eeeeeee, do bani z takim budowaniem napięcia. Miałem nadzieję, że się wątek szpiegowski rozwinie, a popękaliście jak grossrury w oberpionie. Do bani z taką zabawą. Dostałem dziś prawidłowe łopaty do UH- acza to idę coś polepić. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 31 minut temu, Grzes napisał: Pierwsi odważni już byli https://www.kampfgruppe144.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=4717 Mam nadzieję, że nie polegną aż tak dramatycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 4 minuty temu, Mitrandir napisał: Mam nadzieję, że nie polegną aż tak dramatycznie No ja myślę, bo inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 W dniu 14.12.2019 o 16:14, Mitrandir napisał: Taaa... jak to ugryźć... Dasz radę, to tylko sześć głównych drucików na każdą łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 15 minut temu, rymulus napisał: Dasz radę, to tylko sześć głównych drucików na każdą łopatę. Siedem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 22 godziny temu, Mitrandir napisał: Mam nadzieję, że nie polegną aż tak dramatycznie Eeee no pewnie....wykluczone))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 21 godzin temu, Mitrandir napisał: Siedem... Wymieszali gorzej niż Rosjanie.........i to wszystko się obraca,że to się nie pourywa?))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Sławekb napisał: Wymieszali gorzej niż Rosjanie.........i to wszystko się obraca,że to się nie pourywa?))) No proszę cię... Rosjanie mają po 8 łopat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 14.12.2019 o 16:14, Mitrandir napisał: Taaa... jak to ugryźć... Proszę Pana, krótko: P&W 2800 do moich Hellcatów 17 przelotek wewnątrz cylindrowych na silnik i 9 przejść między cylindrami x 2 silniki = 52 druciki 2 przewody zapłonowe na cylinder x 9 cylindrów na pierwszą gwiazdę i 2 przewody zapłonowe na cylinder x 9 cylindrów na drugą gwiazdę x dwa silniki = 72 druciki więc albo Pan jesteś modelarz albo, za przeproszeniem, baba Aha, żeby nie było że to nie są głowice wirników: Jutro wieczorem, tak koło 18.32 meldujesz wykonanie zadania Edytowane 17 Grudnia 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2019 Można i tak ...Tylko po co się męczyć... Niejednokrotnie podkreślałem, że ja jestem zlepiecz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 26 minut temu, Mitrandir napisał: Niejednokrotnie podkreślałem, że ja jestem zlepiecz... W sumie, z takim podejściem proponuję rozwiązanie zupełnie proste i skuteczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2019 1 godzinę temu, abtb napisał: W sumie, z takim podejściem proponuję rozwiązanie zupełnie proste i skuteczne Problemu nie widzę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Albo takie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 51 minut temu, Grzes napisał: Albo takie Też jest to jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) A róbcie... kto wam nie daje Ja tymczasem po malutku założyłem filtry i naniosłem rdzawe naloty... To by było na razie na tyle... PS zapomniałem wrzucić odniesienia Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Dobry jest! Stawiam Grześka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 12 godzin temu, abtb napisał: Proszę Pana, krótko: P&W 2800 do moich Hellcatów 17 przelotek wewnątrz cylindrowych na silnik i 9 przejść między cylindrami x 2 silniki = 52 druciki 2 przewody zapłonowe na cylinder x 9 cylindrów na pierwszą gwiazdę i 2 przewody zapłonowe na cylinder x 9 cylindrów na drugą gwiazdę x dwa silniki = 72 druciki więc albo Pan jesteś modelarz albo, za przeproszeniem, baba Aha, żeby nie było że to nie są głowice wirników: Jutro wieczorem, tak koło 18.32 meldujesz wykonanie zadania Mi-4....a model zobaczymy?))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi